1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

17.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krátký spasitel!


Branky


5

V utkání mezi týmy Ústí nad Orlicí B a Polička v 1. A třídě Pardubického kraje, konaném dne 8.4.2023, byl výsledkem 1:0 ve prospěch domácího týmu. Zápas se hrál na stadionu domácích v Ústí nad Orlicí.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Matěj Krátký v prvním poločase rozhodl

Jediný gól v zápase padl ve prospěch domácích, když Matěj Krátký vstřelil branku. To se stalo v prvním poločase, konkrétně v prvních minutách zápasu. Domácí tým se snažil držet vedení po celý zápas, ale hosté se snažili vyrovnat a často ohrožovali branku Jakuba Krátkého, brankáře domácích.

 

Krátký vychytal hosty

Polička se snažila o srovnání skóre, ale nebyla úspěšná. Brankář hostů, Jan Ehrenberger, odvracel mnoho šancí domácích a udržoval tak naději hostů na bodový zisk.

Nakonec se však zápas skončil s vítězstvím domácích 1:0. Domácí tým tak získal tři body a posunul se v tabulce výše. Naopak hosté nezískali žádné body a zůstali na stejném místě v tabulce. V utkání byly nejvíce vidět brankář Jakub Krátký a také útočník Matěj Krátký z Ústí.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí B
Vojta Špatenka: Jelikož to byl zapas o poslední místo, tak bylo pro nás velmi důležité vyhrát. Začátek zápasu byl hodně nahoru dolu, my i soupeř jsme si vytvořili nějaké šance ale bez gólu. Následně ve 25 minutě jsme vystřelili gól, který nám hodně pomohl a uklidnil hru. Druhý poločas musela Polička zabrat aby vyrovnala, ale my jsme na to byli vzadu připravený a chodili jsme z toho do brejků, které jsme bohužel nevyužili. Zápas skončil 1:0 a my jsme se radovali, že jsme se odrazili z posledního místa.




Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí B
J. Krátký [-] - A. Bartoš [-] , J. Kozák [-] , J. Popel [-] (62. J. Bednář [-] ) , O. Petrjánoš [-] , M. Popelář [-] (85. J. Janda [-] ) , V. Špatenka [-] , M. Krátký [-] (74. Š. Kopecký [-] ) , V. Stejskal [-] , O. Skalický [-] , M. Češka [-]

SK Polička
J. Ehrenberger [-] - Š. Krejčí [-] (46. P. Navrátil [-] ) , M. Šmída [-] (74. J. Komínek [-] ) , T. Poul [-] , T. Švec [-] , K. Moravec [-] (46. L. Boháček [-] ) , J. Mužík [-] , P. Bureš [-] , M. Vondra [-] , T. Jílek [-] , M. Pavliš [-]

ŽK: 82. V. Stejskal , 88. J. Janda - 76. M. Vondra , 79. P. Navrátil .
Hráči zápasu: M. Krátký - J. Ehrenberger .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Morávek David - BALOG Josef, UJEC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Jakub Pekař
Tip experta: výhra hostů

Tipuji výhru hostů.

Tip: výhra hostů