2:1
(2:1)
37. V. Marek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 14:00

17.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První poločas v Luži třígolový!


Branky


2. D. Fejl , 10. D. Klenor - 37. V. Marek
5

Zápas mezi Luží a Prosetínem v rámci 17. kola 1.A třídy se odehrál v neděli před Velikonočním pondělím a zápas nám nadělil tři góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních deset minut a už 2:0

V utkání mezi Luží a Prosetínem začali lépe domácí hráči. Už ve druhé minutě se dostali do vedení díky gólu Dominika Fejla, který využil nahrávky svého spoluhráče. O osm minut později se hostující tým dostal do velkých problémů, když další hráč Luže, Daniel Klenor, zvýšil skóre na 2:0.

Prosetín se snažil odpovědět a dostávat se do šancí, ale domácí obrana pracovala dobře a neumožnila hostům vytvářet si větší tlak. Nakonec se však podařilo hostujícímu týmu snížit na 2:1, když Vladimír Marek v 37. minutě dokázal propálit brankáře Luže. Tento stav už se pak do konce prvního poločasu nezměnil a hráči se tak odebrali do kabin za stavu 2:1 pro domácí Luže.

Už nic.

V druhém poločase se snažil Prosetín vyrovnat utkání ale skvělý brankář Damien Zelinger pochytal všechny pokusy hostů a udržel tak těsné vedení svého týmu až do konce zápasu. Utkání tedy skončilo výsledkem, který byl určen již v prvním poločase 2:1 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Luže
Petr Mužíček: Průběh zápasu určovaly začátky obou poločasu, zatímco v prvním jsme dvě šance proměnili a hráli až na poslednich 10 minut v pohodě, tak v druhem poločase jsme na začátku třetí branku pro zklidnění nepřidali a soupeř měl více ze hry. Navíc jsme od 60. minuty dohrávali o deseti, takže se tlak na nás jenom zvětšoval. Nicméně podali jsme skvělý týmový výkon a proti prvnímu týmu tabulky podali dobry výkon. Vyzdvihl bych výkon našeho golmana, který nás v poslední desetiminutovce hodně podržel.




Sestavy


TJ Luže
D. Zelinger [-] - J. Svatoš [-] , D. Klenor [-] (78. D. Koráb [-] ) , D. Koukal [-] , M. Kapitola [-] , S. Peterka [-] , D. Fejl [-] , O. Dostál [-] (66. M. Kolář [-] ) , P. Mužíček [-] , L. Richter [-] , R. Dušek [-] (30. L. Kovačka [-] )

SK Sokol Prosetín
D. Drahoš [-] - V. Spilko [-] , T. Vít [-] (42. O. Vařejčko [-] ) , A. Vařejčko [-] , A. Šafránek [-] , F. Šafránek [-] , F. Slavík [-] , I. Šikl [-] , T. Tichý [-] , V. Marek [-] , R. Vodvárka [-]

ŽK: 16. P. Mužíček , 30. J. Svatoš , 36. D. Klenor , 40. L. Richter , 79. D. Koukal , 82. L. Kovačka , 87. M. Kapitola - 18. T. Vít , 44. A. Šafránek , 62. V. Marek , 90. R. Hlouš . ČK: 64. L. Richter .
Hráči zápasu: D. Fejl , D. Klenor - V. Marek .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Čapek Jan - VOLNÝ Bohuslav, ŠKORPÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jan Šimeček

Expert: Jakub Pekař
Tip experta: remíza

Zápasu bude vyrovnaný, tipuji remízu.

Tip: výhra hostů