0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 10:15

17.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezgólová remíza v Letohradu


Branky


5

Zápas mezi Letohradským béčkem a Zámrskem skončil bezbrankovou remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Zápas mezi týmy Letohrad B a Zámrsk v 1. A třídě Pardubického kraje, konaný 8.4.2023, se hrál na stadionu domácích v Letohradu. Od začátku bylo jasné, že bude jde o vyrovnané utkání a oba týmy se snažily hrát aktivně. Oba brankáři, Martin Satoria pro domácí a Petr Laksar pro hosty, dokázali zastavit veškeré pokusy o góly, což vedlo k bezbrankové remíze v prvním poločase.

Bezbrankový druhý poločas

V průběhu zápasu byly uděleny některé žluté karty na obou stranách, přičemž domácí tým získal čtyři a hosté jednu. Zápas byl celkově korektní a fair play bylo respektováno.

Zápas nakonec skončil 0:0, což byla pro oba týmy spravedlivá odměna za jejich úsilí. Domácí tým Letohrad B získal jeden bod a posunul se v tabulce o místo výš, zatímco Zámrsk získal také bod a zůstal na stejném místě v tabulce.



Ohlasy k zápasu


FK OEZ Letohrad B
Marek Uhlíř: Dnes to opět nevyšlo. Řekl bych, že nás omezuje fyzická a technická schopnost, kterou nekteří z nás nemáme dostatečně natrénovanou a takhle to dopadá. Máme náznaky na fotbalovou podívanou, ale bohužel si to tímhle zkazíme sami. V první půli byly vytvořeny neproměněné šance na obou stranách, řekl bych zasloužený bod pro oba týmy. K té druhé bych se raději snad nevyjadroval.

SK Zámrsk
Michal Jiráský: Zapas se odehrával na šíleném terénu, místamI bylo hřiště v hrozném stavu a hře to moc neprospělo. První poločas byl vyrorovnaný. V druhém poločase se soupeř dostal na naši polovinu sporadicky. Určitě jsme si za výkon zasloužili tři body.



Sestavy


FK OEZ Letohrad B
M. Satoria [-] - M. Uhlíř [-] , P. Dušek [-] , J. Černohous [-] , M. Švercl [-] , M. Filip [-] (79. Š. Šantrůček [-] ) , D. Štusák [-] (59. K. Zeman [-] ) , I. Shymchyshyn [-] , M. Pokorný [-] , J. Vencl [-] , M. Štefek [-] (69. M. Hauf [-] )

SK Zámrsk
P. Laksar [-] - Z. Dušek [-] , R. Mudrich [-] , M. Bálek [-] (53. R. Matoušek [-] ) , P. Novák [-] - M. Bezdíček [-] , T. Houžvička [-] , M. Podmajerský [-] , M. Slováček [-] , T. Koudelka [-] - M. Jiráský [-]

ŽK: 38. M. Švercl , 58. M. Filip , 78. I. Shymchyshyn , 82. M. Pokorný - 48. M. Slováček .
Hráči zápasu: M. Satoria - P. Laksar .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: ILNYTSKA Marta - DOSKOČIL Radim, JUREČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Jakub Pekař
Tip experta: remíza

Zápas bude vyrovnaný, tipuji remízu.

Tip: výhra hostů