5:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 16:00

16.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bůro od Prosetínu!


Branky


31. T. Tichý , 37. D. Filipi , 52. D. Filipi , 58. V. Spilko , 82. D. Filipi - 70. M. Pavliš
5

V utkání mezi SK Sokol Prosetín a Poličkou domácí tým vítězil suverénně v poměru 5:1. Zápas se hrál v neděli 2. dubna 2023 a byl součástí 16. kola 1.A třídy Pardubického kraje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tichý a Filipi v prvním poločase

První poločas začal aktivněji domácí tým, který se snažil hrát kombinační fotbal a využívat své rychlé útočníky. První branku utkání vstřelil Tomáš Tichý z domácího týmu v 31. minutě, který využil nahrávky od Davida Filipiho. Ten se stal střelcem druhé branky, když skóroval ve 37. minutě po rychlém brejku.

Znovu ten Filipi!

Druhý poločas začal stejně aktivně jako první a domácí tým rychle přidal další branku. V 52. minutě se trefil opět David Filipi, který se po pěkné kombinaci dostal do šance a umístěnou střelou překonal brankáře hostů. O několik minut později v 58. minutě přidal čtvrtou branku Václav Spilko, který se trefil po rohovém kopu.

V 70. minutě hosté snížili díky gólu Martina Pavliše, který dokázal dorážet odražený míč a poslal ho do sítě. Avšak domácí tým neustával v útoku a David Filipi v 82. minutě uzavřel svůj hattrick a poslal míč do sítě po krásné kombinaci.

Celkově se jednalo o zasloužené vítězství domácího týmu, který předvedl aktivní a kombinační fotbal a dokázal využít své šance. Hosté se snažili držet krok s rychlým tempem hry, ale nedokázali se dostat do větších šancí a branky.



Ohlasy k zápasu


SK Sokol Prosetín
Jiří Gabriel: Poločas určitě lepší pro celek SK sokol Prosetín. Začátek zápasu byl vyrovnaný až v 31. Minutě se trefil po skvěle zasekávačce Tomáš tichý. Poté se o 6 minut déle trefil ještě Filipi a poločas skončil 2:0. Po poločase jsme dali 2 rychle góly a věděli jsme ze utkání udržíme. Dá se říci ze cely zapas eskaloval v náš prospěch. Hostující dali jediný gól z centru.




Sestavy


SK Sokol Prosetín
R. Hlouš [-] - F. Šafránek [-] (82. O. Vařejčko [-] ) , J. Gabriel [-] , I. Šikl [-] , T. Tichý [-] , V. Marek [-] , D. Filipi [-] (88. O. Drnec [-] ) , A. Šafránek [-] , V. Spilko [-] , R. Vodvárka [-] , F. Slavík [-] (67. A. Vařejčko [-] )

SK Polička
J. Ehrenberger [-] - M. Šmída [-] , M. Stejskal [-] , J. Komínek [-] , T. Poul [-] (62. L. Boháček [-] ) , T. Švec [-] (46. J. Mužík [-] ) , K. Moravec [-] (46. Š. Krejčí [-] ) , P. Bureš [-] , M. Vondra [-] , T. Jílek [-] , M. Pavliš [-]

ŽK: 34. J. Komínek , 85. T. Jílek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Lukášek Jiří - BAŤOVÁ Martina, VOJTA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Zdeněk Marek
Tip experta: výhra domácích

Očekávám výhru domácích