2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 14:00

16.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsné vítězství pro domácí!


Branky


3. D. Fejl , 23. D. Fejl - 7. R. Kyselo
5

Zápas mezi Luží a Tatenicemi se hrál 2. dubna 2023 v rámci 16. kola 1.A třídy Pardubického kraje. Zápas skončil vítězstvím domácího týmu Luže se skóre 2:1. Góly domácích vstřelil dvakrát Dominik Fejl v 3. a 23. minutě, zatímco jediný gól hostů vsítil Robin Kyselo v 7. minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tříbrankový první poločas

Luže začala utkání velmi aktivně a už v 3. minutě se ujala vedení po gólu Dominika Fejla. Tatenice ale odpověděly hned o čtyři minuty později, když se prosadil Robin Kyselo a vyrovnal na 1:1. Luže ale neztrácela koncentraci a znovu se ujala vedení v 23. minutě po druhém gólu Dominika Fejla. Do konce prvního poločasu už žádný gól nepadl.

Zelinger v druhém poločase neprůstřelnou zdí.

V druhé půli se oba týmy snažily hrát aktivně a hledaly cestu za brankáře soupeře. Tatenice měly několik velkých šancí, ale bohužel je neproměnily. Na druhé straně se domácí tým spoléhal na obranu a případné brejky. V závěrečných minutách zápasu se hosté snažili o vyrovnání, ale brankář Luže Zelinger dokázal všechny jejich pokusy zneškodnit a udržel tak vedení pro svůj tým.

Zápas mezi Luží a Tatenicemi byl těsný a vyrovnaný. Domácí tým z Luže nakonec zvítězil a připsal si tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Luže
Dominik Fejl: Co se týče naší hry, s tím nejsme spokojeni, na druhou stranu se hraje na body a ty zůstaly doma v Luži. Tatenice ztroskotali na neproměňování šancí, tím bych chtěl vyzdvihnout našeho golmana Zelingera. My tolik šancí neměli, dali jsme o gól víc než soupeř, proto jsme dnes byli úspěšnější.




Sestavy


TJ Luže
D. Zelinger [-] - J. Svatoš [-] , L. Kovačka [-] (46. S. Peterka [-] ) , D. Koukal [-] , M. Kolář [-] (28. O. Dostál [-] ) , D. Koráb [-] (90. M. Richter [-] ) , D. Fejl [-] , M. Langer [-] (46. Š. Suchý [-] ) , P. Mužíček [-] , L. Richter [-] (86. P. Pekhart [-] ) , R. Dušek [-]

Tatenice
R. Herzog [-] - J. Kristek [-] (70. O. Tareš [-] ) , A. Brejša [-] , M. Knápek [-] , R. Glocar [-] , M. Hubálek [-] (70. T. Chládek [-] ) , J. Totušek [-] , R. Kyselo [-] , P. Soukop [-] (82. D. Tareš [-] ) , P. Knápek [-] , R. Werner [-]

ŽK: 35. L. Kovačka , 65. L. Richter , 90. J. Svatoš - 50. R. Werner , 62. R. Glocar , 90. R. Kyselo .
Hráči zápasu: D. Fejl , D. Zelinger - R. Kyselo .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Morávek David - UJEC Jiří, PEČINKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Zdeněk Marek
Tip experta: výhra domácích

Očekávám výhru domácích