M. Rampa 1.
M. Rampa 52. (p.)
2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohutín si doma vyšlápl na Trhové Dušníky


Branky


1. M. Rampa , 52. M. Rampa (p.) - 85. P. Jícha
0

 

Litavan Bohutín se poprvé v letošní sezóně představil v domácím prostředí a premiéra to byla úspěšná. Domácí zvítězili nad Trhovými Dušníky, v jejich sestavě nechyběl kanonýr Jaroslav Smejkal, těsným rozdílem 2:1 a získali první tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohutín slavil úvodní gól po necelé minutě

 

Bohutín těžko mohl vstoupit do zápasu lépe a již po necelých šedesáti sekundách se ujal vedení, když se přesnou střelou prosadil Matěj Rampa. Další gól mohli domácí hráči přidat po půlhodině hry, nadějně rozvíjející se útok ale zastavil taktickým faulem Michal Gregořica, který byl za své počínání odměněn žlutou kartou. Mrzet ho to ale příliš nemuselo, protože Bohutín z následné standardní situace síť nerozvlnil.

Trhové Dušníky vstřelily kontaktní gól příliš pozdě

Svěřencům trenéra Jiřího Janošťáka vyšel vstup do zápasu, stejně jako druhého poločasu, na jehož začátku domácí fotbalisté vybojovali pokutový kop, který ve dvaapadesáté minutě proměnil Matěj Rampa a vstřelil svůj druhý gól. O osudu utkání bylo prakticky rozhodnuto, hosté to ovšem nezabalili a ještě se snažili zápas zdramatizovat.

 

Technicky dobře vybavený Jan Dörfl se snažil rozhýbat hru Trhových Dušníků, jenže příležitosti jeho týmu gólový okamžik dlouho kýžený gól nepřinášely a brankář Miroslav Dymák byl na dobré cestě udržet čisté konto. Jaroslav Smejkal se snažil potvrdit roli nejlepšího střelce loňského ročníku okresního přeboru, gól se ale ani jemu vstřelit nepodařilo. Hosté za svou snahu byli odměněni až pět minut před koncem, kdy se prosadil Petr Jícha. Vyrovnaní se ale vzápětí hosté nedočkali.



Sestavy


Litavan Bohutín
M. Dymák [-] - M. Novák [-] (72. L. Kuneš [-] ) , P. Mak [-] , J. Bittner [-] - T. Pospíchal [-] (48. T. Rákosník [-] ) , L. Plocha [-] , M. Rampa [-] , P. Smetanka [-] (70. P. Blahovec [-] ) - L. Ric [-] (70. V. Průša [-] ) , R. Bartoš [-] , M. Binar [-] -

TJ Sokol Trhové Dušníky
Z. Krejza [-] - M. Gregořica [-] (30. L. Kortan [-] ) , O. Sváda [-] , J. Doubek [-] , J. Dörfl [-] (75. Z. Malý [-] ) - L. Ďuriš [-] (80. T. Míka [-] ) , J. Pravda [-] , M. Harvan [-] , P. Solnička [-] (75. J. Trakal [-] ) - P. Gasch [-] (46. P. Jícha [-] ) , J. Smejkal [-]

ŽK: 64. L. Plocha , 87. P. Mak - 68. L. Kortan .
Místo: Bohutín. Rozhodčí: Toužimský Jiří - ŠUSTA Miloslav, CHMEL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.