0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

24.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrdějovice vezou body z Kaplice


Branky


18

Kaplická rezerva v nedělním prosluněném odpoledni hostila na svém hřišti hrdějovický Slavoj. Tabulkové postavení favorizovalo hosty a ti také dokázali papírové předpoklady naplnit. I když v poli se zdála být hra vyrovnaná, tak podstatně častěji se do zakončení dostávali hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve čtvrté minutě po Čapkově zpětné přihrávce poslal balón nad branku Záveský. Další střelecký pokus si Hrdějovičtí připsali na své konto v minutě čtrnácté, ale v záklonu střílející Čapek, poslal míč pouze nad Schneiderovu svatyni. V minutě dvaadvacáté měli hosté výhodu přímého kopu z velmi dobré střelecké pozice. K míči se postavil Nedvěd, střelu k levé tyči si gólman pohlídal a za svá záda ji nepropustil. Nedlouho poté však přece jenom inkasoval, když si to z levé strany namířil do vápna Tressl a po jeho přihrávce uklidil míč mimo Schneiderův dosah Miroslav Pavel – 0:1. Snaha Spartakovců povětšinou končila před šestnáctkou soupeře. Chyběla lepší finální fáze. Ve 36 minutě po Nedvědově přihrávce vyslal křížnou střelu po zemi zpoza vápna Tressl, Schneider dokázal balón vytěsnit na rohový kop. Až poté se do vážnější šance dostali i Kapličtí. Říha narýsoval povedenou kolmici do vápna soupeře, nabíhající Jan Fejtek, dobře vyběhnutého Šturmu překonat nedokázal. Na druhé straně si o několik minut později Schneider pohlídal střelu Nedvěda. Do kabin odcházeli o gól spokojenější hosté. Hrdějovičtí mohli své vedení navýšit hned v úvodní minutě druhého dějství. Ve stoprocentní šanci se ocitl Pavel, ale v tomto případě nedokázal dobře vyběhnutého Schneidera překonat. Krátce na to zahrával standardní situaci Záveský, po jeho centrovaném míči hlavičkoval Tressl jen do míst, kde byl připravený kaplický brankář. Poté se delší čas hrálo převážně ve středu hřiště. Až v polovině druhé půle Hrdějovičtí dobře zakombinovali, Čapek se střídajícím Studničkou připravili gólovku Františku Záveskému, který umístěnou střelou po zemi navýšil hostující vedení – 0:2. Nedlouho poté se mohli domácí vrátit do zápasu. Trestný kop z pravé strany zahrával Kolek, na zadní tyči našel nabíhajícího Kuchaře, ten však střelou bez přípravy křížnou střelou branku Slavoje minul. Pak zahrozili pro změnu hosté díky standardkám. Po centru ze strany Studnička posunul míč na Lipolda, který z pravé strany Schneidera neprostřelil. O chvíli později další trestný kop hostů už gólem skončil. Centroval Záveský, Tressl přiťukl míč Miroslavu Studničkovi, který napálil balón pod břevno – 0:3. O vítězi bylo tedy definitivně rozhodnuto. V závěrečné desetiminutovce se Kapličtí mohli alespoň dočkat čestného úspěchu. Střela Nowaka z přímého kopu skončila v připravených rukavicích gólmana Šturmy. Krátce na to po Meitově přihrávce mezi tři tyče nesměřovala křížná střela Kolka. V 86 minutě pak trestný kop zprava zahrával Kolek, na zadní tyč si naběhl Daniel, ale hlavou branku Hrdějovic rovněž minul. Hrdějovičtí potvrdili svou kvalitu a zvítězili v Kaplici zcela po zásluze.

 

Zaslal Libor Granec



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Hrdějovice
Miroslav Tressl (hráč): Zápas jsme odehráli výborně a soupeře k ničemu výraznému nepustili, výhra byla zasloužená a potvrdili jsme roli favorita.



Sestavy


TJ Spartak Kaplice B
F. Schneider [-] - F. Bárta [-] (59. Z. Kolek [-] ) , M. Lhotský [-] , R. Daniel [-] , F. Říha ml. [-] , I. Presniakov [-] (73. J. Laně [-] ) , T. Nowak [-] , J. Fejtek [-] (68. A. Meita [-] ) , M. Slanina [-] , V. Kuchař [-] , R. Rypáček [-]

TJ Slavoj Hrdějovice
B. Šturma [-] - M. Pavel [-] (65. M. Studnička [-] ) , F. Záveský [-] , P. Voráček [-] , M. Ridvan [-] (69. M. Hrdlička [-] ) , M. Tressl [-] , P. Kukačka [-] , V. Čapek [-] (80. R. Zemek [-] ) , P. Nedvěd [-] , Z. Filípek [-] , O. Lipold [-]

ŽK: 73. R. Daniel , 90. T. Nowak - 53. M. Pavel , 78. M. Studnička .
Počet diváků: 124. Rozhodčí: JELÍNEK Ladislav - VELFL Matyáš David, BLAŽEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Miroslav Turek

Expert: Lukáš Fučík
Tip experta: remíza

Kaplice na jaře trošku zaostává za výsledky z podzimu, byť mužstvo nemá špatné. Hrdějovice naopak hrají dobře a jsou na druhém místě. Jelikož Kaplické áčko hraje v pátek, určitě se na neděli posílí a zápas skončí remízou.

Tip: výhra hostů

Spíše věřím hostím

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích