M. Benda 21.
J. Král 52. (p.)
M. Benda 81.
3:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 16:30

18.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudenské béčko porazilo Hrdějovice


Branky


21. M. Benda , 52. J. Král (p.) , 81. M. Benda - 80. P. Kukačka , 90. J. Melichar
22

Rezerva Roudného na svém hřišti o víkendu přivítala druhý celek tabulky, kterým je tým z Hrdějovic. Domácí ale po dvou gólech Bendy a Krále z pokutového kopu utkání zvládli a připsali si tak třetí výhru v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil domácímu týmu, který vedl brankou Martina Bendy. Ten po rychle vhozeném autu namířil svou ránu pod břevno. 

Druhý poločas patřil Hrdějovicům, které domácí tým zatlačily. Domácí držel výborně chytající brankář Michal Graman. Do toho dostal domácí tým výhodu pokutového kopu a Jaroslav Král poslal domácí do vedení o dvě branky. Snížení přišlo necelých deset minut před koncem, když se prosadil kapitán Hrdějovic Přemysl Kukačka. Jenže o minutu později zvýsil na 3:1 znovu Martin Benda. Hotovo ještě nebylo. V poslední minutě zadělal na drama Josef Melichar. Hrdějovice si vynutily závěrečný tlak, ale Michal Graman udržel výhru domácího týmu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné B
Michal Rybák (trenér): Předem bych chtěl poděkovat Liborovi Šolcovi, že se na zápas podařilo připravit hlavní hřiště a že jsme po dohodě s ním utkání na něm mohli odehrát. V zápase jsme chtěli potvrdit body z předešlých utkání a od začátku jsme si za tím šli. Drželi jsme balon na svých kopačkách a trpělivě čekali na příležitost. Ve 21´ se nám po dobře rozehraném autu, náběhu a centru Tomáška povedlo dostat do vedení pěknou Bendovu střelou pod břevno. Do konce poločasu jsme si hlídali vedení a zachytávali náběhy a nakopávané balony Hrdějovic. Do druhého poločasu jsme si řekli, že budeme trpělivě pokračovat v naší hře. V 52´ se nám podařilo zvýšit vedení na 2:0, když se z penalty po faulu na Červeného prosadil Král. Poté se hra přelévala ze strany na stranu, hosté zvýšili tlak a v několika šancích nás podržel Graman. V 80´ jsme si ale při rohu nepohlídali Kukačku a ten se v těchto situacích nemýlí a bylo sníženo na 2:1. Naštěstí se nám téměř hned z protiútoku po krásné akci přes celé hřiště, která začala už u Gramana a skončila gólovou střelou Bendy povedlo vzít zpět dvoubrankové vedení. Konec zápasu jsme si ještě zkomplikovali, když jsme si nechali v 90´ dát branku na 3:2. Potom následoval sled několika rohových kopů, ve kterých jsou Hrdějovice velice silné, ale opět nás podržel Graman a tak jsme nakonec pro nás hodně důležité vítězství uhájili. Máme nyní povedenou sérii, klukům se daří, začínají si věřit a myslím, že je musí teď fotbal i bavit. Pevně věřím, že se nám podaří i nějaké body uzmout příští týden Olešnici."

TJ Slavoj Hrdějovice
Miroslav Tressl (hráč): Sezóna jede dál. Hrát se ještě 5 minut vezeme minimálně bod. Takto nemáme nic, ale v našich cílech to nic nemění. Doma to odnese Větřní, to je jasné. Pokud bude alespoň trochu způsobilý terén.



Sestavy


TJ Malše Roudné B
M. Graman [-] - D. Horejš [-] , D. Hrouda [-] , P. Červený [-] (56. F. Stieranka [-] ) , J. Král [-] , P. Jusufi [-] , R. Jinšík [-] , J. Tomášek [-] (65. A. Stankay [-] ) , M. Benda [-] (84. T. Boček [-] ) , L. Skála [-] , P. Volák [-]

TJ Slavoj Hrdějovice
B. Šturma [-] - F. Záveský [-] , M. Hrdlička [-] (46. J. Melichar [-] ) , L. Kaisler [-] , P. Kukačka [-] , V. Čapek [-] (73. R. Zemek [-] ) , M. Tressl [-] , P. Nedvěd [-] , Z. Filípek [-] , L. Kučera [-] , O. Lipold [-]

ŽK: 67. M. Benda , 86. R. Jinšík , 91. M. Graman .
Hráči zápasu: M. Benda , M. Graman - P. Kukačka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: SMOLA Martin - MROSKO Tomáš, TOUCHA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Filip Schneider
Tip experta: remíza

Zajímavý zapas, Roudné plné mladých kluku zatím co v Hrdějovicích jsou spíše zkušeňáci, vidím to na remízu.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů