0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 15:00

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Malše Roudné veze všechny body


Branky


23

Rezerva mužů zvládla další souboj béček, po Kaplici si poradila i se svinenským B-týmem. O vítězství rozhodla dvěma góly v úvodní půlhodině.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostujicí tým vstoupil do zápase lépe a z úvodního tlaku vytěžil první branku. Po výborné křídelní akci Krále zakončoval přesně Goretki. Dobrý výkon hostů pokračoval, ale i domácí tým byl nebezpečný. Především standardní situace byly hlavní silou domácího týmu. Všechny nebezpečné situace, ale vyřešil dobře chytající Vacikár. Po půl hodině hry hostujicí tým navýšil vedení. Goretkiho akci ještě domácí brankář zastavil, ale na dorážku Červeného neměl nárok. Rezerva Malše Roudné vedla zaslouženě. 

Druhý poločas hrál hostujicí tým zodpovědně. V jediné domácí šanci se opět zaskvěl Vacikár a Malše roudné B, tak bere všechny body. 



Ohlasy k zápasu



TJ Malše Roudné B
Michal Rybák (trenér): ‚Chtěli jsme v utkání potvrdit 3 body z domácího utkání, což se nám podařilo. Do zápasu jsme vstoupili dobře a již ve 12´ minutě se nám podařilo jít do vedení, když po lajně zatáhl balon do vápna Král a prudkým centrem našel Goretkiho. Celý první poločas jsme hráli to co jsme chtěli, snažili se držet balon, měli více ze hry. Domácí zahrozili párkrát po standartní situaci, to nás však podržel Vacikar. Ve 30´ minutě se protáhl do vápna Goretki, jeho střelu domácí brankář ještě vyrazil, ale na dorážku Červeného byl již krátký. Patrik svůj gól patričně hlasitě oslavil a my vedli 2:0. Ve druhém poločase jsme si výsledek hlídali, dostali se do pár náznaků, domáci měli jednu velkou šanci, kdy nás opět podržel Vacikar. Utkání jsme dovedli k vítězství. Kluky za zápas musím pochválit, tentokrát jsme zápas zvládli s přehledem. Nyní se musíme připravit na Hrdějovice, kterým máme z podzimu co vracet."



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny B
K. Brůha [-] - O. Šafránek [-] , V. Hruška [-] , J. Kurali [-] , J. Kostohryz [-] , L. Rolínek [-] (57. V. Brožka [-] ) , J. Borek [-] (11. D. Majer [-] ) , J. Baštýř [-] , M. Popovič [-] (77. K. Juráň [-] ) , L. Tuscher [-] , M. Smoleň [-]

TJ Malše Roudné B
T. Vacikar [-] - D. Horejš [-] , L. Skála [-] , M. Bartoš [-] (60. P. Jusufi [-] ) , D. Hrouda [-] , P. Červený [-] , J. Král [-] , R. Jinšík [-] , A. Goretki [-] , F. Pazourek [-] (85. T. Boček [-] ) , A. Stankay [-] (60. P. Volák [-] )

ŽK: 35. D. Horejš , 60. P. Volák .
Hráči zápasu: A. Goretki , T. Vacikar .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: Křížek Danek - STUDENÝ Josef, FEITL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Petr Cába
Tip experta: výhra hostů

Zapas rezerv. Tak tady by měli hosté vyhrát jasným rozdílem, ale Svinenští nehrají špatně a myslím, ze pozlobí i rezervu Malšanů. Nicméně nám by se hodilo, kdyby si body odvezli Roudenští.

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Ve Velešíně byla rezerva Svinů lepší, ale málo efektivní. Ze své hry mohla vytěžit mnohem víc, jenomže Roudné je jiný kalibr a to také v zápase Béček pravděpodobně vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích