1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležité body pro Sedlec


Branky


23

Druhý domácí zápas v řadě čekal na sedlecké fotbalisty, na svém trávníku tentokrát přivítali mužstvo Chvalšin. Ze základní sestavy opět vypadl pro nemoc kapitán Jaroslav Zíka a také zraněný stoper Jiří Koch. Po delší době se ukázal v sestavě útočník David Reindl a také novic v sedleckých barvách Rudolf Meindl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas se hrál na mokrém terénu a jeho úvod přinesl oťukávání soupeřů. Hosté se prezentovali několika střelami, poté také velkou šancí Pavla Postla, jehož střelu z vápna dokázal skvělý brankář Kabelka vyrazit na roh. Sedlec měl dobrou šanci po úniku Reindla, tomu ale zakončení nesedlo. V prvním poločase tak čekali diváci na branku marně.

Druhý poločas začal o mnoho lépe pro Sedlec, po akci na levé straně přihrál míč Koňarík Davidu Reindlovi, ten na dlouho nohu udělal kličku jak obránci, tak vzápětí i brankáři Cábovi a poslal domácí do vedení. Poté se hrál spíše bojovný fotbal, hosté se snažili s výsledkem něco udělat, ale dostávali se pouze po vápno, zahrávali několik standardních situací, ale nic většího z nich nevzniklo. Sedlec své kontry neřešil přesně. To posledních 10 minut bylo již plně v režii hostů, zamkli domácí na jejich polovině a ve vápně došlo k několika závarům. Když ale i poslední velkou šanci Rychtáře bravurně vyrazil brankář Kabelka do tyče, skóre zápasu se již nezměnilo. Sedlec tak zapsal první jarní výhru a velmi důležité 3 body do tabulky.

Zdroj: sksedlec.cz



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Milan Pešek (hráč): S fotbalisty Chvalšin, se nám poslední zápasy nehrálo dobře, většinou se jim dařilo nás přeběhat a k ničemu moc nepustit. V prvním poločase se hosté dostali k několika zajímavým pokusům, ale Tomáš Kabelka v brance nás držel. My jsme tentokrát po delší době poslali do útoku Davida Reindla, ale pořád je to od nás směrem dopředu krkolomné. Na začátku druhého poločasu nám vyšla jedna akce, která vedle ke gólu. Potom se hrál takový bojovný fotbal, hosté se snažili o vyrovnání, ke konci už jsme víceméně bránili jednobrankový výsledek a to se nám také podařilo. Zejména zásluhou, v životní formě chytajícího brankáře, Tomáše Kabelky. Pro nás jsou to veledůležité body, od kterých se chceme odpíchnout.

TJ Sokol Chvalšiny
Imrich Hrabovský (vedoucí): S čím jsme do jarní části vstoupili, to nás stále ne a ne opustit. Jsme schopni dobře kombinovat, dostat se díky finální přihrávce do zakončení, ale selháváme na vlastní neschopnosti střílet góly z pozic, odkud by za jiných okolností padaly. Po většinu zápasu jsme balón kontrolovali na vlastních kopačkách, měli jsme územní převahu, ale také nulovou efektivitu, kdy jsme opět promarnili možnost během první půle rozhodnout. A to z minimálně tří stoprocentních příležitostí. Po změně stran jsme chtěli hrát svou hru, být trpěliví a s očekáváním jsme věřili, že to zlomíme. Jenomže potom soupeř potrestal naší chybu ze středu hřiště díky úspěšnému kontru a po téměř celý druhý poločas držel hubené vedení. Opět jsme útočili do plných a to nám zkrátka nevyhovuje. Nebyli jsme schopni tužšího boje, jeden za druhého tentokrát nedokázal žrát trávu a při standardkách z nebezpečných pozic jsme pálili zřetelně mimo. Doprovodné kontroverze nám také ke zlepšenému výkonu nepomohly, spíše nám uškodily a tak celý duel dopadl tak, jak se to ve fotbale stává, bohužel se špatným výsledkem pro nás. Víme, na co se máme zaměřit, naštěstí v náš prospěch hrály i ostatní výsledky a byť zrovna tenhle zápas rozplynul jednu z našich velkých příležitostí, mrzí nás to, ale nepropadáme se. Teď nás čekají tři těžcí soupeři, musíme se na ně důkladně připravit, abychom nějaký ten bod uhráli a konečně se trochu zahojili.



Sestavy


SK Sedlec
T. Kabelka [-] - D. Reindl [-] , R. Meindl [-] (33. I. Cibuzar [-] ) , V. Reitinger [-] , M. Pešek [-] , V. Kozel [-] , M. Peterka [-] , L. Koňarík [-] , R. Hudec [-] , M. Pešek [-] , M. Rybáček [-]

TJ Sokol Chvalšiny
P. Cába [-] - J. Decarli [-] , P. Zwifelhofer [-] , V. Rychtář [-] , M. Babinský [-] - V. Aust [-] (59. J. Klíma [-] ) , V. Decarli [-] , R. Kaprál [-] , M. Postl [-] - L. Fučík [-] , P. Postl [-] -

ŽK: 44. M. Peterka , 51. M. Rybáček , 55. V. Reitinger , 61. R. Hudec , 88. L. Koňarík - 59. J. Klíma , 82. M. Postl , 89. P. Fabián .
Hráči zápasu: D. Reindl , M. Rybáček .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Petr Cába
Tip experta: výhra hostů

Tak my si s klukama jedem pro body. Sedlec nehraje špatně a díky nestárnoucímu Koňarikovi dokázali porazit i Ledenice, ale já věřím klukům, že to tam ku*va urvem a přivezem 3 body!

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Po dvou jarních kolech máme za sebou dvě remízy. V sezóně už sedm a nikdo jich v rámci regionálních soutěží, ať okresních, či krajských, nemá víc. Tohle naše prokletí už musíme zlomit. Loni jsme u soupeře ztratili výhru v poslední minutě, na podzim jsme u nás Sedlec zbytečně dostali do hry, ačkoliv body jsme nakonec ukořistili. Domácí jsou po zimě bez bodu i bez vstřelené branky, my ovšem dali gól jen jeden. Sedlec nemá co ztratit, ale my už, sakra, musíme vyhrát. Do zápasu jdeme ovšem s pokorou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza