Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2023 18:00

14.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Meziříčí C zakončilo postupovou sezónu výhrou nad Věchnovem


Branky


10

Velké Meziříčí C si připsalo proti Věchnovu  poslední postupovou výhru v poměru 4:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

První branku utkání zaznamenal Lukáš Chaloupka ve 22. minutě, čímž poslal domácí tým do vedení 1:0. Velké Meziříčí C se snažilo udržet tuto výhodu a dobře kontrolovalo průběh prvního poločasu. Filip Musí v 41. minutě navýšil vedení na 2:0 a zdálo se, že domácí tým má zápas pevně ve svých rukou.

Domácí v závěru zápasu urvali výhru

Ve druhém poločase se však Věchnov dostal do hry. Filip Horníček snížil na 2:1 v 50. minutě a přinesl tak naději svému týmu. Oživení hostům vydrželo, a ve 75. minutě znovu skóroval Horníček, tentokrát dokonce srovnal na 2:2. V té chvíli se zdálo, že zápas skončí remízou.

Ale Velké Meziříčí C nechtělo se smířit s bodem za remízu a začalo na soupeře tlačit. Jaroslav Krejčí ve 80. minutě vstřelil třetí branku pro domácí tým, čímž opět převzal vedení 3:2. Tento gól vyburcoval hráče i fanoušky a atmosféra na hřišti byla velmi napjatá.

V závěru utkání se opět prosadil Jaroslav Krejčí. V 85. minutě vstřelil svůj druhý gól a pojistil vedení Velké Meziříčí C na konečných 4:2. To už hosté nedokázali zareagovat a tak domácí tým slavil poslední vítězství postupové sezóny.



Sestavy


FC Velké Meziříčí C
M. Kučera [-] - L. Smejkal [-] , O. Šlapal [-] , J. Krejčí [-] , I. Nováček [-] , E. Smejkal [-] , L. Smejkal [-] , L. Chalupa [-] , F. Musil [-] , O. Pospíšil [-] , M. Valenta [-] (33. M. Řepa [-] )

TJ Věchnov
D. Starý [-] - J. Šípek [-] , P. Soudek [-] , V. Kroupa [-] , O. Zonyga [-] , P. Kučera [-] , F. Horníček [-] , D. Kolbábek [-] , J. Smolík [-] , T. Kolbábek [-] , J. Vrbka [-]

ŽK: 78. E. Smejkal - 78. J. Šípek .
Hráči zápasu: O. Šlapal - F. Horníček .
Počet diváků: 59. Rozhodčí: BENEŠ Jiří - DOLEJŠ Petr (N), UHLÍŘ Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

První Velké Meziříčí se rozloučí domácí výhrou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích