3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2023 13:30

14.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín B udolal Počitky B


Branky


11

Měřín B si připsal proti Počítkám B  předpokládanou výhru a udržel tak druhé místo tabulky 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

Poslední zápas sezóny byl pro Měřín důležitý, v případě výhry by se umístil na konečném druhém místě. První poločas se nesl v duchu ofenzívy domácích, hosty z Počítek zavřeli a téměř je nepustili za polovinu hřiště. Nicméně zakončení hráčů Měřína bylo tristní a žádná ze střel neměla gólové parametry. Až v 39. minutě se D. Krčál prosmýkl mezi třemi hráči a zakončil přesně k tyči.

Domácí ještě skóre navýšili

V druhém poločase pokračoval nápor domácích. V 63. minutě utekl opět D. Krčál a zvýšil vedení Měřína na 2:0. Poté aktivita domácích utichla a začaly se prosazovat Počítky, které byly nebezpečnější po dalších 20. minut. Nicméně v 83. minutě krásnou a rychlou akci zakončil na zadní tyči osamocený Kuřátko a Měřín si došel pro výhru a druhé místo v soutěži.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
Kolouch Petr, hráč: Bylo to náročné a jsem rád, že je konečně konec (smích). Počítky hráli dobře a zrovna nám to neusnadnili. Za celou sezónu jsme udělali jen pár chyb, máme suverénně nejlepší obranu ze soutěže a nahráli jsme krásných 60 bodů. Je opravdu škoda, že je to „jen" druhé místo. Děkuji všem klukům, co s námi bojovali a uvidíme, jaká bude příští sezóna.




Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - D. Horák [-] , L. Vokurka [-] , Z. Vaněk [-] , J. Benda [-] - D. Jonáš [-] (22. D. Rous [-] ) , D. Robotka [-] (46. T. Kuřátko [-] ) , J. Krčál [-] (46. R. Hlávka [-] ) , D. Krčál [-] (83. P. Kolouch [-] ) , V. Rohovský [-] - B. Horký [-] (46. J. Vlach [-] )

SK Transformátor Počítky B
T. Říčan [-] - R. Schneider [-] , L. Hocke [-] , J. Peška [-] , T. Straka [-] , A. Říčan [-] - P. Beneš [-] , J. Vavřínek [-] (56. T. Topinka [-] ) , P. Hájek [-] , V. Klíma [-] - M. Macky [-] (73. M. Kříž [-] )

Hráči zápasu: D. Krčál .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: BUDÍN Jan - KLIMEŠ Jan, HLADÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Měřín si jasnou výhrou nad Počítkami potvrdí druhou příčku tabulky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích