Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 16:30

25.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radostín B urval bod s Ujčovem v závěru zápasu


14

Radostín B si připsal proti Ujčovu jeden bod za remízu 2:2 góle Štěpána Havlíčka z 90 minuty 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Utkání začalo ve vyrovnaném tempu, přičemž oba týmy se snažily ovládnout střed hřiště a vytvořit si příležitosti k zakončení. V 13. minutě se dostal do střelecké pozice hráč Pavel Rotkovský z týmu Ujčov a svou přesnou střelou otevřel skóre utkání. Radostín B se však nevzdal a začal přitlačovat na soupeře.

V 40. minutě se podařilo týmu Radostín B vyrovnat stav zápasu. Karel Kučera se prosadil a svým gólem poslal radostí do varu domácí fanoušky. Vyrovnání přineslo týmu Radostín B další sebevědomí a začal se více tlačit dopředu.

Domácí srovnali v závěru

Ve 50. minutě se však událo překvapení. Zdeněk Josífek z týmu Ujčov proměnil svou šanci a opět poslal svůj tým do vedení. Radostín B byl znovu pod tlakem, ale nenechal se odradit a hledal cestu k vyrovnání.

Do konce zápasu zbývalo jen několik minut, a právě v poslední chvíli se podařilo týmu Radostín B vyrovnat. Štěpán Havlíček byl autorem tohoto významného gólu, kterým zajistil svému týmu důležitý bod.



Ohlasy k zápasu



SK Ujčov
Jančík Oskar, vedoucí: V týdnu jsem s přibývajícími omluvenkami hráčů dokonce přemýšlel, že k utkání vůbec nepojedeme.Čest a sláva všem zúčastněným. Třeba Ferrari zaparkované v garáži Rotky se po dlouhé době předvedl famózně a měl by být v sestavě kola. Také trenér Krupica, který se obětoval a naskočil do hry, protože nás bylo 11 zaslouží poklonu,hrál skvěle. Ale i ostatní předvedli super výkony, myslím že jsme domácím byli více než vyrovnaným sokem a dělba bodů je zasloužená. Na každé straně ikdyž: domácí Třeba řeknou že mohli vyhrát, protože za stavu 1:2 nedali pentli. My zas naopak zasloužíme nakopat prdel za laxnost v 91min a úplně zbytečně obdržené brance na 2:2. Diváci tak mohli vidět zajímavý zápas. Za týden napsledy v sezóně doma,Březí budeme chtít porazit,pokud se semkneme stejně jako dnes,mělo by to klapnout.



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
D. Homola [-] - M. Šimek [-] , K. Kučera [-] (70. M. Láznička [-] ) , T. Staněk [-] (80. J. Willisch [-] ) , D. Hrbek [-] , L. Dvořák [-] (70. F. Ochrana [-] ) , J. Koudela [-] (57. Š. Havlíček [-] ) , P. Koudela [-] , D. Invald [-] , P. Fabík [-] (57. J. Marek [-] ) , A. Kališ [-]

SK Ujčov
F. Bureš [-] - P. Mitáš [-] , P. Mitáš [-] , P. Rotkovský [-] (54. J. Kroupa [-] ) , M. Živný [-] , J. Večeřa [-] , Z. Josífek [-] , Z. Bednář [-] , V. Šikula [-] , M. Loukota [-] , O. Jančík [-]

ŽK: 84. D. Hrbek - 66. P. Mitáš .
Hráči zápasu: Š. Havlíček - Z. Josífek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: DOLEŽAL Lukáš - PEŠEK Jiří (N), GREGAR Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Zápas bude velmi vyrovnaný a také tak skončí výsledkově.

Tip: výhra domácích