Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 16:30

24.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov přivezl povinnou výhru z Počítek B


13

Počítky B si připsaly proti Jimramovu  další porážku a jejich sestup je téměř zpečetěn

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Za slunečného sobotního odpoledne přijel do Počítek Jimramov. Hosté přijeli s pěti dorostenci v sestavě a tak domácí vytušili šanci, že by to mohlo jít. A také ano, domácí byli běhaví, dobře a důrazně napadali a využívali rychlého Koudelku v útoku. Za aktivitu byli domácí odměněni ve 13.minutě, kdy po obléhání branky hostí se na penaltě uvolnil Vavřínek a polovysokou střelou přesně k pravé tyči otevřel skóre utkání. Hosté se poté pomalu začali dostávat do hry, ale po několika pěkných průnikových přihrávkách je v šancích vychytal domácí brankář, další branku míjeli. Vyrovnání přišlo ve 34.minutě, po akci na pravé straně si středem naběhl Borovský, dostal přesnou přihrávku a zpoza šestnáctky tvrdou přízemní střelou prostřelil Říčana. V závěru poločasu měla obě mužstva další šance, ale stav se neměnil.

Hosté rozhodli o své výhře ve druhé půli

Ve 2.poločase se obraz hry změnil, hosté lépe kombinovali, začali hrát více po stranách, domácí již tak nenapadali a tak hosté měli značnou územní převahu, ale z jasných šancí stále stříleli slepými. Skóre se měnilo v 57.minutě, to se Vraspír uvolnil v šestnáctce a bombou k levé tyči se prosadil – 1 : 2. Domácí se snažili vyrážet do rychlých protiútoků, ale hostující obrana hrála spolehlivě. Třetí branku hostí vsítil v 68.minutě kapitán Bednář když jeho střela z pravé strany překvapila domácího brankáře a propadla mu do sítě. V dalším průběhu hosté sice kontrolovali hru, ale domácí stále příkladně bojovali a výsledkem bylo snížení v 88.minutě, kdy po střele Dvořáka hosté zazmatkovali v obraně a po několika nedorazech si sami poslali míč k pravé tyči bezmocného Venhudy. Domácí to ještě zkusili, ale hosté hru kontrolovali a v 90.minutě po rohovém kopu mladíček Satorie po minutě na hřišti hlavou skóroval, když dobře zavíral zadní tyč a potvrdil zasloužené vítězství hostí. Domácí podali velmi dobrý výkon a toto mladé mužstvo, když vydrží pospolu má slibnou perspektivu. Výborný výkon podal brankář Říčan a hru řídili zkušený Padalík a Beneš s Koudelkou. V mužstvu hostí se mladíci vůbec neztratili a tak diváci viděli zajímavé utkání s šesti brankami a férový přístup všech hráčů na ploše. Ke kvalitě zápasu přispěla i trojice rozhodčích, která hráčům do hry moc nezasahovala a to většinou značí velmi dobrý výkon rozhodčích a v tomto utkání se to potvrdilo.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Jimramov
Borovský Pavel, trenér: Nerad se na něco vymlouvám, ale dnes tři hráči nastupovali s velkým sebezapřením a tak Pagimu, Žabovi a taky sám sobě děkuji, že jsme to dali. Plus s námi jelo 5 dorostenců, bez kterých bychom dnes jedenáctku ani nedali dohromady. Na druhou stranu hlavně v prvním poločase byl náš výkon hodně vlažnej a vypadalo to, jako že čekáme, že se domácí porazí sami. Taky by mělo zaznít, že výkon domácích zdaleka neodpovídal jejich postavení v tabulce. Kde kdo asi před zápasem čekal jasnou záležitost, ale i díky výše uvedenému se naše výhra nerodila lehce. I když ve druhé půli už jsme byli lepší, ale zahodili jsme co se dalo. Ještě jednou děkuju dorostencům, kteří odvedli dobrý výkon a nasbírali další cenné zkušenosti. No a náš kudrnáč? Zatím má v chlapech impozatní bilanci, co minuta na hřisti to gól (smích). Sportu zdar, vesnické čutané zvlášť, DYCKY JIMRAMOV a ZDENDA FOREVER.



Sestavy


SK Transformátor Počítky B
T. Říčan [-] - J. Neček [-] (46. M. Dvořák [-] ) , V. Padalík [-] , P. Beneš [-] , T. Straka [-] - M. Macky [-] (56. A. Říčan [-] ) , P. Hájek [-] (76. L. Hocke [-] ) , J. Vavřínek [-] , D. Bednář [-] (84. M. Kříž [-] ) - D. Peňáz [-] (46. J. Peška [-] ) , J. Koudelka [-]

TJ Sokol Jimramov
J. Venhuda [-] - L. Zbytovský [-] , P. Borovský [-] , K. Šenkýř [-] , M. Dvořák [-] , V. Vraspír [-] , V. Dostál [-] , L. Bednář [-] , M. Gregor [-] (76. R. Svoboda [-] ) , P. Sedlák [-] , V. Peňáz [-] (89. J. Satorie [-] )

Hráči zápasu: J. Vavřínek - V. Vraspír .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠUDOMA Jiří - ŠUSTÁČEK David, ROUS Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra hostů

Tak tady by mělo být o vítězi jasno, hosté prokáží svoji kvalitu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů