3:1
(1:1)
44. K. Jilg
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 16:30

22.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín B udolal Křoví


Branky


14

Měřín B si připsal proti Křoví povinnou domácí výhru 3:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Křoví přijelo do Měřína s jasným cílem, bránit a hrozit z brejků. Překvapením pro hosty musela být změna skóre už v 3. minutě, kdy před vápnem využil zaváhání jednoho z obránců L. Vokurka, ten míč vypíchl a zakončil s přehledem na zadní tyč. Následovala dominance domácích, ložených šancí ale Měřínští nevyužili. Od 35 minuty se hra vyrovnala. Až ve 44. minutě se dostal do první šance Jilg, který od půlky hřiště přešel 3 obránce a ranou na přední tyč korigoval poločasové skóre na 1:1.

 

Domácí rozhodli ve druhé půli

Druhou půli začal Měřín opět ideálně, když po 2 minutách procedil D. Doležal míč za Mičánkova záda. Průběh druhé půle byl opět podobný, hosté čekali zatažení na šanci a Měřínští hledali skulinku v obraně. Domácí nebyli schopni vytvořené šance využít, šance hostů přišla asi v 85. minutě, kdy se na malém vápně objevil samotný útočník Křoví, který napálil břevno. A podle klasického pravidla udeřili domácí, když si na nahrávku podél vápna sběhl Gondek, který přesně umístil míč na bližší tyč.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
Zelínka Jiří, vedoucí: Na dnešní zápas jsem změnil rozestavení na 4-4-2, ze začátku nám naše hra vycházela, dostávali jsme se do šancí a hosty jsme k ničemu nepouštěli. Bohužel jsme spoustu šancí nevyužili a po sérii chyb srovnal Jilg. Stejnou kličku udělal třikrát, což nechápu... Druhý poločas jsme začali aktivně a bušili do zaparkovaného autobusu hostí. K naší smůle jsme opět nevyužili několik ložených šancí a mohli jsme být rádi, že Křoví nesrovnalo a nastřelili jen břevno. Naopak kdybychom proměnili alespoň půlku našich šancí, zápas mohl skončit debaklem. Díky klukům za odmakaný zápas, hlavně starším matadorům, že s námi chodí.




Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - F. Sysel [-] , M. Matoušek [-] , D. Horák [-] (60. R. Hlávka [-] ) - T. Kuřátko [-] (70. S. Švestka [-] ) , M. Sýkora [-] , L. Doležal [-] (60. T. Gondek [-] ) , L. Vokurka [-] - D. Doležal [-] - D. Rous [-] (70. J. Krčál [-] ) , D. Jonáš [-]

TJ Sokol Křoví
F. Mičánek [-] - J. Bartošek [-] , . Maloň [-] , K. Jilg [-] , O. Urbánek [-] - R. Datinský [-] , J. Hanus [-] , D. Ševčík [-] - P. Zbořil [-] (76. L. Mencler [-] ) , M. Ivančík [-] , A. Sus [-] -

ŽK: 27. M. Ivančík .
Hráči zápasu: P. Sysel , L. Vokurka - K. Jilg .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: ŠUDOMA Jiří - HRUBOŠ Tomáš (N), KOLOUCH Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Měřín má v poslední době fazónu a to také potvrdí doma proti Křoví.