Věchnov zvítězil v Radostíně B


Branky


13

Radostín B doma nečekaně podlehl Věchnovu díky nepovedenému prvnímu poločasu 2:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o tři góly lepší

Radostín B přivítal na svém hřišti Věchnov.V minulém kole oba týmy hrály na půdě soupeře a oba si přivezly výhru. Věchnov zvítězil v Ujčově 1:0 a Radostín B zvítězil v Pohledci 2:1. Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí. Skóre otevřel již v 8. minutě hostující Petr Soudek -0:1. V 16. minutě zvyšoval Ondřej Ostrýž na 0:2. Lepší začátek zápasu si hosté nemohli přát. Navíc ve 39. minutě přidal druhou branku v zápase Ondřej Ostrýž -0:3. Ve  42. minutě sice snížil na 1:3 Karel Kučera, ale poslední slovo měl ve 44. minutě opět Petr Soudek -1:4.

Domácí pouze snížili

Ve druhém poločase již hosté nedominovali, a tak se domácím podařilo v 84. minutě vyrovnat Pavlem Císařem na 2:4, ale na vyrovnání již jim mnoho času nezbylo a hosté si výhru v klidu pohlídali.



Počet diváků: 75. Rozhodčí: SÝKORA Jiří - NOVOTNÝ Jiří (N), GREGAR Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Radostín je velkým překvapením jara. Věchnov však hraje také dobře. Zápas může dopadnout jakkoliv, ale nakonec rozhodne domácí prostředí.

Tip: výhra hostů