Počítky B opět vyhrály


Branky


18

Počítky B si připsaly proti Velké Losenici druhou soutěžní výhru a přiblížily se svému soupeři na rozdíl sedmi bodů 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili vývoj první půle

Počítky B přivítaly na svém hřišti fotbalisty z Velké Losenice. V minulém kole si Počítky odvezly debakl z Rudolce 6:0. Také Velká Losenice dostala výprask před vlastními fanoušky, kdy nestačila na Věchnov jasně 1:6. Na podzim se radovali z výhry 8:2 hráči Velké Losenice. Začátek zápasu vyšel hostům náramně, když hned z první akce z 1. minuty otevřel skóre Radek Kamarád -0:1. Domácí se naštěstí z této rychlé branky oklepali a ve 13. minutě vyrovnal Ondřej Šulc na 1:1. Ve 24. minutě pak stejný hráč otočil skóre ve prospěch domácích -2:1. Počítky tak měly našlápnuto k dalšímu vítězství.

Domácí ještě skóre navýšii

Začátek druhé půle tentokrát vyšel lépe domácím, když v 54. minutě Dominik Bednář zvyšoval na 3:1. Když v 61.minutě vstřelil Jonáš Koudelka branku na 4:1, byly Počítky blízko k první domácí soutěžní výhře. V 75. minutě sice ještě snížil na 4:2 Petr Mach, ale konečné slovo měl v 89. minutě Dominik Bednář, který svou druhou brankou v zápase pečetil skóre na 5:2.



Sestavy


SK Transformátor Počítky B
P. Šula [-] - T. Straka [-] (57. J. Neček [-] ) , R. Schneider [-] , V. Padalík [-] , L. Kachlík [-] - M. Macky [-] (78. T. Říčan [-] ) , P. Hájek [-] , D. Bednář [-] (89. T. Topinka [-] ) - O. Šulc [-] (46. J. Vavřínek [-] ) , J. Koudelka [-] (89. L. Trojan [-] ) - V. Klíma [8.0]

TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - M. Bratršovský [-] , M. Sobotka [-] , P. Málek [-] , R. Kasal [-] , D. Králíček [-] , R. Kamarád [-] (86. J. Milsimer [-] ) , A. Stejskal [-] , P. Zástěra [-] , R. Pátek [-] , P. Mach [-]

ŽK: 39. J. Koudelka , 73. L. Kachlík .
Hráči zápasu: D. Bednář .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: DOLEŽAL Lukáš - SLÁMA Lukáš (N), KŘÍŽ Matouš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
29. 4. 2023 19:26
Zasloužená výhra domácích. Fotbal nahoru a dolu a pro fanoušky atraktivní zápas díky hodně gólových šancí. Mohlo padnout hlavně na straně domácích daleko více. Z hostujícího družstva bych rád vystihnul výkon hráče 7 a domácích hráče číslo 14 - zde si troufnu říct, že si klučina spletl soutěž. Počasí naštěstí vyšlo chlapům hezky, držím palce a třeba to ještě Počítky udrží.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Počítky už mají na svém kontě první výhru a s Velkou Losenicí by také měly něco uhrát.