2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 16:00

20.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov B doma zdolal Rudolec


Branky


16

Křižanov B si připsal proti Rudolci velmi důležitou domácí výhru 2:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

Poslední dubnové odpoledne se křižanovské béčko postavilo Rudolci, po čtyřech jarních prohrách byl z domácího pohledu nejvyšší čas na bodový zisk. Tomu Křižanov uzpůsobil i "krizovou" sestavu, do zlatavého dresu se oblékly výjimečné posily Klimeš a Nobicht.

 

Od úvodních minut se hrál vyrovnaný zápas, v prvních 20 minutách ovšem byly k vidění příležitosti pouze na hostující straně. Jak Jarošovu střelu, tak i následně výrazně nadějnější šanci kapitána Musila ovšem dokázal domácí brankář vyrazit. Křižanovská mířidla byla dlouho vychýlená, mezi největší příležitosti se zařadila Klimešova rána levačkou či Burianův přímý volný kop, který prolétl kolem šibenice hostující brány, Šerejcha ovšem žádná střela nezměstnala. Přítrž této statistice učinil Těšík, jeho utěšená rána levačkou skončila v pravé šibenici rudolecké brány, a domácí tak šli do kabin s vedením 1:0 v zádech.

 

Domácí ještě skóre navýšii

Úvod druhé půle začal tak, jak první polovina skončila. Domácí byli aktivnější, vyložených šancí ovšem bylo poskrovnu. Z pohledu gólových příležitostí nezajímavou pasáž ukončil Filip Mužátko svým vysunutím Těšíka, jenž neprve nepovedeným lobem pouze trefil hostujícího brankáře, načež pohotovou dorážkou trefil tyč a teprve třetí pokus skončil zvýšením domácího vedení, 2:0. Křižanov poté zariskoval, když v takřka maximální možné míře poslal na hřiště náhradníky, a tato taktika se ukázala býti rizikovou. Domácí nejen, že se v poslední půlhodině nedostali k vážnějším šancím, měli dost práce se ubránit hostujícím útokům - v samostatném úniku si nejprve na domácím Homolovi vylámal zuby Boháček, ještě větší šanci pak zlikvidoval domácí gólman 10 minut před koncem, kdy konečky prstů vytáhl takřka jistý gól. Na šance vyrovnané utkání tak křižanovští fotbalisté poprvé na jaře dokázali přetavit v bodový zisk, a v tabulce se alespoň mírně vzdálili sestupovým vodám.



Sestavy


SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - M. Broža [-] (60. B. Horníček [-] ) , T. Plocek [-] (67. J. Kolouch [-] ) , J. Mužátko [-] - - - F. Mužátko [-] , M. Burian [-] (77. J. Hubl [-] ) , J. Nobicht [-] , I. Klimeš [-] , J. Švejda [-] , J. Žák [-] , M. Těšík [-] (67. M. Veselský [-] )

FC Rudolec
L. Šerejch [-] - T. Vomela [-] , M. Zmeškal [-] , T. Klimeš [-] , R. Chytal [-] , V. Musil [-] , A. Boháček [-] (89. F. Vítek [-] ) , A. Panák [-] (53. L. Šerejch [-] ) , D. Jaroš [-] , V. Musil [-] , P. Jaroš [-]

ŽK: 9. T. Plocek - 3. A. Boháček , 47. P. Jaroš .
Hráči zápasu: J. Švejda , J. Nobicht - A. Boháček .
Počet diváků: 61. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - MALEC Tomáš (N), UHLÍŘ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Křižanov potřebuje body jako sůl. Nic jiného než výhru brát určitě nechci.