0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 15:30

17.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase Ujčova s Měřením branka nepadla


Branky


13

Ujčov si připsal proti Měřínu B připsal důležitý bod za remízu 0:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Ujčov přivítal na svém hřišti fotbalisty z Měřína B. V minulém kole Ujčov vybojoval bod v Křoví po remíze 3:3. Měřín B měl v minulém kole volno, jelikož jeho zápas s Velkou Losenicí musel být kvůli špatnému terénu odložen. Na podzim se radovali z výhry 3:2 hráči Měřína B . Za  chladného jarního počasí se hrál ze začátkuvelmi opatrný fotbal. Oba celky si totiž hlídal útočné hrozby svýchprotějšků. Když už se ale oba týmy k některé střele odvážil, tak jakdomácí gólman František Bureš tak i hostující brankář Petr Sysel žádný střelecký pokus jednoho či onoho celku za svá záda nepustil. Diváci setak za celý první poločas žádné branky nedočkali, a tak odcházel obatýmy za stavu 0:0 do kabin  Zápas byl tak zcela otevřený a vše tak měl rozhodnout až druhý poločas.

Ani ve druhém poločase branka nepadla

Také druhý poločas nepřinesl žádnou branku ač příležitosti ke
skórování byly. Jenže pozorné obrany i brankáři obou týmů žádný
obdržený gól nedopustily. 



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Jančík Oskar, vedoucí mužstva: Na podzim si Čáslavice přivezly z Rapotic výhru 4:2. První poločas se domácímu týmu skvělé povedl, když nejprve ve 34. minutě musel hostující gólman lovit míč za svými zády, když se dokázal zapsat do střelecké listiny Milan Rada- 1:0. Domácí diváci si jistě přáli a pevně doufali v další střelecké zásahy na domácí straně a ve 42. minutě se o to také postaral Otakar Bulička -2:0. Také hosté si vypracovali nějakou tu šanci, ale stav skóre se neměnil.Zápas byl tak do druhé půle stále ještě otevřen a diváci se tak mohli těšit co předvedou obě mužstva po pauze.




Sestavy


SK Ujčov
F. Bureš [-] - D. Nedoma [-] (81. J. Mareš [-] ) , P. Němec [-] , M. Mokrý [-] (63. J. Hanák [-] ) , M. Dvořáček [-] , M. Loukota [-] , Z. Josífek [-] , V. Šikula [-] (81. P. Ryba [-] ) , J. Nedoma [-] , P. Mitáš [-] , O. Jančík [-] (46. J. Večeřa [-] )

TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - F. Sysel [-] , J. Kolouch [-] , L. Vokurka [-] , D. Jonáš [-] - T. Kuřátko [-] , D. Kolouch [-] (81. V. Chlubna [-] ) , J. Krčál [-] (46. D. Vokurka [-] ) , D. Horák [-] (60. B. Horký [-] ) , M. Matoušek [-] - T. Gondek [-] (60. R. Hlávka [-] ) -

ŽK: 18. J. Nedoma , 46. Z. Josífek - 10. T. Kuřátko , 47. D. Vokurka , 60. R. Hlávka , 64. L. Vokurka .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: SÝKORA Jiří - DUFEK Jan, BUDÍN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Ujčov bude v tomto zápase brát bod díky obrovské bojovností.