3:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 15:30

17.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry B vyválčily bod v Březí-Březské


Branky


14. M. Musil , 29. S. Tvarůžek , 51. J. Chlup - 45. T. Novotný (p.) , 76. T. Novotný , 82. L. Vít
13

Březí-Březské si připsalo proti Hamrům B pouze bod za remízu 3:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Březí-Březské přičítalo na svém hřišti fotbalisty z Hamrů B. V minulém kole se oběma celkům nedařilo, když Březí-Březské prohrálo smolně v Jimramově 3:2. Hamry B pak na svém hřišti nestačily na Radostín B, kterému podlehly 0:2. Na podzim se radovali z divoké výhry 7:5 Hamry B .   Na podzim si Čáslavice přivezly z  Rapotic výhru 4:2. První poločas se domácímu týmu povedl, když nejprve v 19. minutě musel hostující gólman lovit míč za svými zády, když se dokázal zapsat do střelecké listiny Matěj Musil- 1:0. Domácí diváci si jistě přáli a pevně doufali v další střelecké zásahy na domácí straně a ve 29. minutě se o to také postaral Stanislav Tvarůžek-2:0. Také hosté si vypracovali nějakou tu šanci a nakonec si v poslední minutě vybojovali pokutový kop, který proměnil Tomáš Novotný -2:1. Zápas byl tak do druhé půle stále ještě otevřen a diváci se tak mohli těšit co předvedou obě mužstva po pauze.

Hosté dokázali vyrovnat

Začátek druhé půle vyšel lépe domácím, když se v 51. minutě trefil Jiří Chlup a domácí tak směřovali k zisku tří bodů. Jenže místo aby své vedení ještě navýšili přišel v závěru zápasu trest. Nejprve v 76. minutě svou druhou trefou v zápase snížil na 3:2  Tomáš Novotný, aby v 82. minutě vyrovnal na konečných 3:3 Vít Lukáš.



Sestavy


TJ Březí-Březské
D. Urbánek [-] - P. Jelínek [-] (46. O. Broža [-] ) , M. Holánek [-] , R. Šmarda [-] - M. Musil [-] , P. Drápela [-] (86. J. Chytka [-] ) , M. Sysel [-] (72. M. Tomek [-] ) , J. Chlup [-] , S. Tvarůžek [-] (58. A. Crha [-] ) , J. Jobánek [-] - V. Klíma [-] (58. M. Hřebíček [-] )

FC Hamry nad Sázavou B
L. Benc [-] - L. Vít [-] (86. M. Poul [-] ) , Z. Šerejch [-] , P. Danko [-] , L. Filippi [-] , M. Štola [-] , O. Váca [-] (62. P. Špinar [-] ) , J. Zábranský [-] , P. Vašek [-] , T. Novotný [-] , F. Chlubna [-]

ŽK: 90. J. Chlup - 42. J. Zábranský , 77. L. Filippi .
Hráči zápasu: J. Chlup - T. Novotný .
Počet diváků: 21. Rozhodčí: UHLÍŘ Lukáš - HABÁN Tomáš (N), HÁLA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Domácí budou mírným favoritem zápasu, ale kladiváři si nakonec bod přivezou.