Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2023 17:00

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Počítky B vyhrály v dohrávce svůj první zápas sezóny


Branky


18

Pohledec si připsal proti Počítkám B nečekanou domácí porážku 2:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Pohledec přivítal na svém hřišti fotbalisty z Počítek B. Na podzim se radovali z výhry 3:1 hráči Pohledce. Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí. Hosté přijeli do Pohledec s odhodláním bodovat, což se jim začalo dařit hned od 5. minuty, kdy se trefil Martin Zelený -0:1. A v 15. minutě bylo v hostujícím táboře ještě veselení, když se opět trefil Martin Zelený -0:2. Domácí se po špatném úvodu probrali a ve 20. minutě snížil Michal Žák na 1:2. To bylo však do konce poločasu že strany domácích vše. Hosté tak byli jeden poločas od první výhry v sezoně.

Hosté ještě skóre navýšili

Na začátku druhého poločasu se brankově prosadily oba celky, když se střelecky zaskvěl domácí Martin Hejl a hostující kapitán Vlastimil Padalík. Skóre tak bylo stále o gól příznivější pro hosty z Počítek, kteří tak vedli 2:3. Domácí se sice snažili o vyrovnání, ale v tomto zápase jim nebylo přáno. V 80. minutě jim navíc zasadil hřebíček do rakvičky svým hattrickem Martin Zelený a hosté tak mohli slavit první výhru v sezóně v poměru 2:4. Určitě ještě svoje šance na záchranu nezabalily.



Sestavy


TJ Pohledec
P. Prchal [-] - M. Žák [-] , T. Šolc [-] , D. Bártek [-] (50. O. Žák [-] ) , T. Hromádka [-] , A. Jinek [-] , M. Hejl [-] , V. Šaroun [-] , J. Švanda [-] , J. Pustina [-] , L. Jambor [-]

SK Transformátor Počítky B
P. Šula [-] - J. Neček [-] (56. M. Macky [-] ) , R. Schneider [-] , V. Padalík [-] , T. Říčan [-] , J. Peška [-] - D. Bednář [-] , V. Klíma [-] , P. Hájek [-] (46. L. Trojan [-] ) , O. Šulc [-] (46. L. Sláma [-] ) - M. Zelený [-]

ŽK: 83. J. Pustina , 90. O. Žák - 19. P. Šula , 40. L. Sláma , 41. L. Trojan , 43. R. Schneider , 43. V. Klíma , 86. M. Macky , 90. V. Padalík .
Počet diváků: 27. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - ŠUSTÁČEK David, DUFEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Pohledec bude chtít bodovat naplno, proti nejhoršímu týmu soutěže.

Tip: výhra domácích