Ujčov přehrál Hamry B


Branky


20. M. Mokrý , 43. M. Mokrý , 45. M. Mokrý , 89. P. Ryba - 73. L. Filippi , 90. P. Danko
19

Ujčov si připsali na svém hřišti proti Hamrům B výhru 4:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mokrý hatricckem dostal domácí do vedení

Ujčov přivítal na svém hřišti fotbalisty z Hamrů B. Na podzim se radovaly z výhry 3 :0 na svém hřišti Hamry B . Hrálo se za příjemného fotbalového počasí. Domácí byli od začátku zápasu lepším týmem, což dokázali přetavit ve vedoucí branku, kterou vstřelil ve 20. minutě Martin Mokrý -1:0. Když už to vypadalo, že padne v prvním poločase jediná branka, přihlásil se ke slovu Martin Mokrý který brankami ze 43. a 45. minuty stanovil hatricckem poločasové skóre 3:0. 

 

Hosté pouze snížili

Ve druhém poločase se domácí již tolik dopředu netlačili. Hosté ještě malou šanci vykřesali v 73. minutě, kdy se trefil Lukáš Filipi -3:1. V závěru zápasu padly ještě dvě branky. Nejprve se trefil v 89. minutě domácí Přemysl Ryba a o minutu později pečetil skóre na 4:2 Petr Danko.



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Jančík Oskar, vedoucí mužstva: Do utkání jsme šli s velkým odhodláním a plně soustředění. Chtěli jsme si spravit renomé u vlastních fanoušků a hlavně povzbudit sebevědomí a pohodu v kabině. První poločas nám vyšel perfektně. Z pevné a jisté defenzivy jsme získávali stále pevnější půdu pod nohama. Dařilo se nám rozbíjet rozehrávku hostů hned v zárodku a z toho pramenily naše šance. A tady bych chtěl vypíchnout výkon našeho benjamínka Martina Mokrého. V 17-ti letech ve svém prvním utkání za Ujčov vstřelil hattrick a jeho one man show jen potvrdila naši dominanci v zápase. Druhý poločas dle našeho očekávání hosté přeskupili řady a vše vrhli do útoku. My jsme tím pádem trochu vypadli z role a spíše jsme odkopavali míče,přesto pár našich brejkových situací volalo po další brance. Ta však padla nejprve do naší sítě. Definitivní uklidnění nám tak dal až gól v závěru, když se opět po brejku prosadil Přemysl. Hosté ještě stihli kosmetickou úpravu skóre. Což však nic nezměnilo na našem zaslouženém vítězství. Za týden jedeme do Křoví, kde budeme chtít navázat na dobrý vstup do jarních odvet.




Sestavy


SK Ujčov
F. Bureš [-] - P. Němec [-] , M. Mokrý [-] (82. P. Ryba [-] ) , P. Mareš [-] (89. J. Večeřa [-] ) , M. Dvořáček [-] , M. Loukota [-] , Z. Josífek [-] , V. Šikula [-] (69. M. Živný [-] ) , J. Nedoma [-] , P. Mitáš [-] , O. Jančík [-]

FC Hamry nad Sázavou B
M. Ptáček [-] - F. Chlubna [-] , J. Sláma [-] (7. D. Dobrovolný [-] ) , M. Poul [-] (45. O. Váca [-] ) , P. Vašek [-] - J. Culek [-] (79. P. Špinar [-] ) , T. Novotný [-] , L. Sýs [-] , M. Zalaba [-] (45. Z. Šerejch [-] ) - P. Danko [-] , L. Filippi [-]

ŽK: 18. Z. Josífek , 33. P. Mareš .
Hráči zápasu: M. Mokrý .
Počet diváků: 41. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - MAREŠ Jiří (N), PINKAVA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Ujčov potřebuje body jako sůl, proto body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích