Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov začal jaro výhrou v Radostíně B


Branky


19

Radostín B si připsal na svém hřišti proti Jimramovu porážku 2:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

V úvodním zápase jarní části přivítali domácí hosty z Jimramova. Od úvodního hvizdu rozhodčího se hrál zajímavý fotbal, kdy se akce střídaly na obou stranách. Do vedení šli domácí v 6.minutě, kdy se po chybě hostů při přebírání hráčů, prosadil Kučera přízemní střelou k pravé tyči. Hosté vyrovnali v 10.minutě po pěkné kombinační akci, kterou zakončil z pravé strany nabíhající Dvořák. V dalším průběhu 1.poločasu měli územní převahu hosté, ale po nepřesnostech v rozehrávce hrozili domácí z nebezpečných protiútoků. Ve 29.minutě šli do vedení hosté, brankář domácích Homola zlikvidoval dvě dorážky, ale zcela volný Dvořák uklidil míč k pravé tyči. Ve 37.minutě chybovali hosté v rozehrávce na půli hřiště, přišel rychlý kontr domácích a Kučera z hranice šestnáctky prostřelil Černého – 2 : 2. Domácí si radost z vyrovnání moc neužili, hned po rozehrání našel Borovský na levé straně zcela volného kapitána Bednáře a ten přehodil vybíhajícího Homolu. Skóre 1.poločasu uzavřel ve 43.minutě po rohovém kopu střelou z první novic v týmu hostí Vraspír.

 

 

Ve druhém poločase již branka nepadla

Druhý poločas se hrál po většinu času za převahy hostů, kteří však doplatili na slabou koncovku a z mnoha šancí již nedokázali skórovat, když domácí několikrát podržel výborně chytající Homola. Domácí měli několik slibných protiútoků, ale ty obrana hostí vyřešila a tak druhý poločas skončil bez branek. Kladem utkání byla oboustranně útočná hra, obě mužstva hrála důrazně, ale férově a k hladkému průběhu utkání přispěla svým velmi dobrým výkonem i trojice rozhodčích. U domácích zahráli velmi dobře brankář Homola, ve středu zálohy Večeřa a střelec Kučera, v mužstvu hostí byl nejlepší špílmachr Čupr, který rozjížděl většinu akcí, ale v koncovce mu to nepadalo, dobře mu sekundovali Dvořák a Bednář. V tomto utkání ukončil svou fotbalovou kariéru domácí kapitán Lukáš Invald.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Jimramov
Borovský Pavel, trenér: Hrál se otevřený fotbal se spoustou šancí na obou stranách, konečné skóre mohlo být klidně 4:8. Vyšel nám tah s vysunutím Kuby Sedláka na hrot, který odvedl přesně to co jsme, po něm chtěli. Pochvalu ale zaslouží všichni hráči, kteří se objevili na hřišti. Je určitě na čem pracovat, ale jak jsem často používal na podzim, nebuďme nenažraní jsou to tři body z venku a ty potěší vždycky. Sobotní poličský samoser bude chutnat obzvlášť lahodně (smích)). Zatím se musíme obejít bez zraněného Zbyťáka, kterému přejeme brzký návrat do toho nejlepšího mužstva na zeměkouli a přilehlých galaxiích (smích). Příští týden se představíme doma a zveme všechny fanoušky na pivínko, klobásu a snad i pěknej fotbal. Hrajeme dokonce dvojzápas, v sobotu přijede Březí a v neděli Březské (sorry kluci ftípek)( smích). Sportu zdar, vesnické čutané zvlášť a DYCKY JIMRAMOV



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
D. Homola [-] - K. Kučera [-] , V. Gregar [-] , J. Koudela [-] , P. Gregar [-] (73. M. Láznička [-] ) , R. Večeřa [-] , Š. Pták [-] (61. J. Willisch [-] ) , D. Staněk [-] , L. Dvořák [-] , P. Dvořák [-] (46. J. Marek [-] ) , L. Invald [-] (46. D. Invald [-] )

TJ Sokol Jimramov
O. Černý [-] - Z. Novotný [-] , V. Vraspír [-] , V. Dostál [-] , P. Sedlák [-] - L. Bednář [-] (85. . Novotný [-] ) , P. Borovský [-] , V. Peňáz [-] (56. K. Šenkýř [-] ) , M. Čupr [-] - M. Dvořák [-] , J. Sedlák [-] (56. O. Nyshkur [-] )

ŽK: 25. L. Invald , 66. P. Gregar - 80. V. Dostál .
Hráči zápasu: K. Kučera - L. Bednář .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: BEDNÁŘ Daniel - BENEŠ Jaroslav, ZACHARA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra hostů

Favoritem zápasu jsou hosté, ale na výhru se pořádně zapotí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů