Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 14:00

26.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice rozstřílely Jaroměřice


Branky


8

Hrotovice si připsaly proti Jaroměřicím na závěr sezóny vysokou výhru 9:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se prosadili hned čtyřikrát

První branku utkání zaznamenal Jan Votava již v 7. minutě, a to z penalty. Hrotovice se tak dostaly do vedení 1:0 a hráči Jaroměřic měli co dělat, aby udrželi krok s neúnavnými soupeři. O pouhé 2 minuty později se Votava trefil podruhé a zvýšil na 2:0. Jaroměřice se ocitly pod silným tlakem a nedokázaly se vymanit ze hry Hrotovic.

Ve 39. minutě přidal svou branku Pavel Hrobař, který tím zvýšil náskok Hrotovic na tři branky. Krátce před koncem prvního poločasu se Matěj Růžička trefil do sítě a přidal čtvrtý gól do rozdílu. Hrotovice se tak odcházely do šaten s výrazným vedením 4:0 a jejich vítězství bylo téměř jisté.

Domácí ještě skóre navýšili

Druhý poločas začal stejně jako ten první - rychlou brankou Hrotovic. Tentokrát byl střelecky úspěšný Pavel Padělek v 53. minutě, který tím navýšil náskok na 5:0. Jaroměřice byly na kolenou a nedokázaly se vzpamatovat. Hrotovice pokračovaly v útočné hře a v 62. minutě se Jan Votava trefil podruhé, tentokrát již do branky číslo šest.

Radek Fiala se přidal k střelcům v 68. minutě a zvýšil na 7:0. Pavel Hrobař se poté vrátil ke své produktivitě a v 70. minutě přidal osmou branku pro Hrotovice. Utkání se již blížilo ke konci, ale Hrotovice chtěly ještě zvýšit svůj skvělý výsledek. V 89. minutě se o to postaral Michal Mlejnek, který zkompletoval zápas na rozdíl devíti branek -9:0.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hrotovice
Hrotovice: Hosté podali velmi slabý výkon, celé utkání se pouze bránili a utkání bylo od začátku pouze otázkou skóre. Ačkoliv jsme v posledním utkání soutěže zaznamenali rekordní vítězství, nestačilo nám to na přeskočení mužstva Rokytnice na skóre. I tak 4. místo pro nováčka soutěže je velkým úspěchem.




Sestavy


Sokol Hrotovice
J. Slatinský [-] - F. Pekárek [-] , M. Růžička [-] , Z. Kovář [-] - J. Kučera [-] (72. T. Novotný [-] ) , J. Votava [-] (72. L. Mlejnek [-] ) , M. Svoboda [-] - P. Padělek [-] (62. R. Fiala [-] ) - P. Hrobař [-] (72. L. Nevtípil [-] ) , L. Dvořák [-] (36. E. Pokorný [-] ) , M. Mlejnek [-]

FK Jaroměřice nad Rokytnou
M. Kašparides [-] - P. Hadraba [-] - M. Konfršt [-] (25. M. Doležal [-] ) , J. Stejskal [-] , T. Přibyl [-] , T. Hambálek [-] , Z. Nykrmajer [-] (46. O. Pavelec [-] ) , R. John [-] , T. Diviš [-] , D. Částek [-] , T. Foltýn [-]

ŽK: 7. T. Hambálek , 39. P. Hadraba .
Hráči zápasu: J. Votava .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - BUCHAR František, KRAJČO Jozef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Domácí hrají o třetí místo v tabulce. Hostujícímu týmu o nic nejde, je sestupující do 3.třídy. V kádru obou soupeřů nalezneme hráče, kteří působili v obou oddílech. Vidím to na výhru domácích, kteří potřebují zvítězit a současně doufat na zaváhání Rokytnice. Pokud Hrotovice utkání nepodcení, čehož se nebojím, domácí lodivod Laštůvka si to pohlídá, tak by domácí měli zvítězit. V utkání se v 85. minutě trefí i tréninkový mág, fotbalista od pánaboha Tomko. Můj tip na výsledek utkání 4:0.
Jedná se o poslední utkání sezóny, pak hráče čekají necelé 2 měsíce zaslouženého odpočinku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích