F. Wortner 12. (p.)
1:1
(1:0)
92. D. Vozár (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 15:30

26.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník získal v Chlistově bod v nastavení


Branky


12. F. Wortner (p.) - 92. D. Vozár (p.)
7

Fotbalisté Chlístova přišli smolně o rozlučkovou výhru v nastavení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Na poslední utkání sezóny 2022/23 bylo připraveno ideální fotbalové počasí. Domácímu Chlístovu ani hostem z Lipníka již o nic zásadního nešlo tak se dal očekávat poklidný fotbal, kterého hlavním cílem je udělat si žízeň na večerní dokopnou.

Začátek byl opatrný z obou stran omlazený tým hostů se snažil o kombinaci, ale domácí obrana byla pozorná. Úvodní klid přerušila až 12minuta, kdy se po ruce hostujícího obránce pískala penalta, kterou s přehledem proměnil domácí kapitán Wortner 1-0. Tenhle scénář domácím vyhovoval a mohli se soustředit na pozornou obranu v bloku. Hosté se snažili kombinovat byli opticky lepši, ale žádný náznak šance nedokázali dotáhnout do gólového konce.  Domácí si taky už žádnou gólovku nevytvořili, a tak se šlo do kabin za stavu 1-0.

Hosté alespoň vyrovnali

Do druhé půle hosté poslali odpočívajícího střelce Vozára a chtěli se co nejdříve dotáhnout jednogólové manko. Lipník měl optickou převahu a většinu času měl míč na kopačkách, ale z postupné kombinace si moc nebezpečných příležitostí nevytvářel. Větší nebezpečí přicházelo po křižných pasech. Hosté ale svoje šance nedokázali proměňovat. Poté se obě mužstva dožadovala odpískaní pokutového kopu ve svůj prospěch, ale píšťalka rozhodčího zůstala v obou případech němá. V zbytečně nervózním závěru, ke kterému přispěli obě družstva mohl nejdřív rozhodnout domácí Jaša, ale z brejku nedokázal překonat hostujícího golmana. A tak přišel trest na druhé straně v nadstaveném čase si šikovně vymodlil pokutový kop Kisela. K penaltě se postavil Vozár, Hagara v domácí brance směr jeho střely vystihl ale nedosáhl. A tak se na posezonní pivo a maso šlo po remíze 1-1.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Chlístov
Fanoušek Chlístova: Mladý tým hostů měl více ze hry, ale svoje šance nevyužíval. Nakonec jsme mohli rozhodnout my taky jsme nedali a soupeř srovnal v nadstaveném čase z penalty.




Sestavy


SK Slavia Chlístov
M. Hagara [-] - P. Příhoda [-] , F. Wortner [-] , D. Brestovský [-] (46. M. Jaša [-] ) , J. Seifert [-] , D. Holík [-] (46. V. Kučera [-] ) - M. Kuchařík [-] (70. M. Svoboda [-] ) , P. Rygl [-] (70. M. Granát [-] ) , K. Kocmánek [-] (75. S. Rygl [-] ) , J. Ježek [-] - T. Kuchařík [-] -

Hajduk Lipník
A. Bazala [-] - P. Burian [-] , F. Bárta [-] , A. Kisela [-] , M. Vala [-] , J. Padělek [-] (46. D. Vozár [-] ) , J. Brabenec [-] , M. Mašeja [-] , O. Molák [-] , T. Kutálek [-] , Z. Svoboda [-]

ŽK: 82. M. Jaša , 85. T. Kuchařík .
Hráči zápasu: F. Wortner - M. Mašeja .
Počet diváků: 74. Rozhodčí: KOLAŘÍK Aleš - TRETERA Karel, ŠTOLBA Robin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Tady to vidím na jasnou záležitost hostů.

Tip: výhra hostů