Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 16:30

25.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník doma přehrál Blatnici


Branky


11

Lipník si připsal proti Blatnici domácí výhru 6:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Už v 6. minutě zápasu se Lipník dostal do vedení, když se trefil právě Aleš Kisela a otevřel tak skóre na 1:0. Po prvním poločase tak domácí tým vedl a mohl doufat ve své nadějné výhře.

Do druhého poločasu vstoupili hráči Lipníku se stejnou vervou jako v prvním. Ve 46. minutě zvýšil své vedení na 2:0 Zbyněk Svoboda. A jen o pár minut později, konkrétně ve 53. minutě, se trefil Dominik Vozár a poslal Lipník do ještě většího vedení 3:0. Lipník neustále útočil a byl jasně lepším týmem na hřišti.

Domácí se po pauze rozstříleli

Ve 53. minutě se zapsal mezi střelce Dominik Vozár, který poslal míč za záda brankáře Blarnice a zvýšil na 3:0. O dvě minuty později se opět prosadil Aleš Kisela, který svým druhým gólem v zápase navýšil vedení Lipníku na 4:0. Bylo jasné, že Lipník ovládá dění na hřišti a Blarnice neměla mnoho prostoru k odpovědi.

V 72. minutě se Dominik Vozár vrátil k brankám a přidal pátý gól pro Lipník. Nervózní a frustrovaný tým Blarnice se snažil o korekci výsledku , a to se jim podařilo v 81. minutě, kdy Marek Svoboda snížil na 5:1. Nicméně Lipník si udržel svou převahu a v 88. minutě Aleš Kisela dokonal svůj hattrick, když vstřelil šestý gól pro svůj tým a uzavřel skóre utkání na konečných 6:1 ve prospěch Lipníku.



Ohlasy k zápasu


Hajduk Lipník
Fanoušek Lipníku: Naši borci byli po celý zápas lepším týmem a zaslouženě vyhráli.




Sestavy


Hajduk Lipník
F. Rohony [-] - A. Kisela [-] , M. Vala [-] , J. Padělek [-] (46. D. Vozár [-] ) , Z. Svoboda [-] (58. J. Jonáš [-] ) , M. Mašeja [-] , O. Molák [-] , T. Kutálek [-] , P. Burian [-] , J. Brabenec [-] , M. Tretera [-] (82. T. Kratochvíl [-] )

SK Blatnice
J. Holík [-] - Z. Eberl [-] , J. Šimek [-] (56. J. Spilka [-] ) , M. Karásek [-] , M. Svoboda [-] , L. Kašpárek [-] (46. M. Sova [-] ) , M. Trnka [-] , D. Lojka [-] , L. Kratochvíl [-] , Z. Nedvědický [-] , M. Hutař [-]

Hráči zápasu: A. Kisela - M. Svoboda .
Počet diváků: 173. Rozhodčí: KOLAŘÍK Aleš - TRETERA Karel, NEJEDLÝ Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Blaťáci opět bez bodu. Brabenec team zvítězí o 4 brány

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Tady to vidím na těsnou výhru domácích.