Š. Čermák 89. (p.)
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 16:30

23.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Újezd doma nestačil na Rokytnici


Branky


89. Š. Čermák (p.) - 41. M. Dufek , 59. M. Dufek , 66. O. Bartejs
10

Horní Újezd si připsal proti Rokytnici nečekanou domácí porážku 1:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Ve dvacátém třetím kole domácí tým přivítal na svém hřišti tentokrát hráče z Rokytnice nad Rokytnou. Pro domácí to byl předposlední domácí zápas v této sezóně. Konečně pro fanoušky vyšlo i počasí a očekávala se větší než obvyklá návštěva. Hráči hostí začali s velkou chutí. Velice dobře kombinovali a přicházeli jejich dobré šance k zakončení z rychlých brejků. Domácí se nemohli dostat do nějaké příležitosti. První šanci si vytvořili až ve třicáté minutě, kdy Šimon Čermák vystřelil, ale tak, že nebyla ani ohrožena branka soupeře. Hosté svůj výkon přeci jen korunovali prvním vstřeleným gólem a to ve 41. minutě zásluhou M. Dufka. Hosté si tak zaslouženě vzali do kabin jednogólový náskok.

 

Hosté ještě skóre navýšili

Druhý poločas začal celkem napínavou pasáží, kdy domácí zahrávali dva přímé kopy z hranice velkého vápna. Bohužel obě dvě možnosti skončily pouze střelou do připravené zdi hostů. Možnost k vyrovnání byla celkem slušná, ale bohužel zůstala nevyužitá. Hosté se, ale rychle nadechli opět ke kombinační. Vytvořili si opět dobré šance k navýšení skóre a jednu takovou opět využil v 59. minutě M. Dufek. Hosté měli hru pod kontrolou a dokázali svůj náskok navýšit v 66. minutě na 3:0 O. Bartejsem. Domácí to nezabalili, ale bohužel nic nevycházelo. Hosté ještě mohli navýšit, ale střela skončila na levé tyči. Domácím se nakonec podařilo v samotném závěru v 89. minutě vstřelit Š. Čermákem z pokutového kopu čestný úspěch. Hosté si tak odvezli výhru 3:1.        



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Špaček Petr, trenér: Nemá cenu si něco nalhávat. Soupeř byl jednoznačně lepší. Dělali jsme mnoho chyb a trošku se nám rozpadla kostra týmu po nuceném střídání zraněného J. Pivoňky, ale nemyslím si, že to mělo zásadní vliv na naši hru. Prostě takový zápas přišel. My byli vždy u míče o krok později, a nedostatečně jsme hráče soupeře dostupovali. Musím poděkovat také našemu gólmanovi P. Hradeckém, že několik velkých příležitostí soupeře chytil. Takže hosté zvítězili zaslouženě. A my se musíme připravit a stmelit na další zápasy.




Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - L. Loucký [-] (46. M. Řezáč [-] ) , P. Ciprys [-] , M. Zvěřina [-] (76. R. Durda [-] ) , M. Čermák [-] , T. Sigmund [-] (65. V. Štaffa [-] ) , Š. Čermák [-] , V. Pavlík [-] , J. Pivoňka [-] (25. M. Kostelecký [-] ) , J. Hanák [-] , T. Vávra [-]

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - M. Dufek [-] (58. J. Syrový [-] ) , M. Štork [-] , I. Rygl [-] , R. Ferkl [-] (46. O. Bartejs [-] ) , J. Hakl [-] , M. Bartejs [-] (69. J. Bartejs [-] ) , M. Vahila [-] (46. F. Štork [-] ) , M. Štork [-] , Š. Vladeka [-] , P. Svoboda [-]

ŽK: 5. J. Pivoňka , 40. M. Čermák , 62. T. Vávra , 86. M. Kostelecký - 31. R. Ferkl , 66. J. Hakl , 85. P. Svoboda .
Hráči zápasu: I. Rygl .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: KALINA Oldřich - BAZALA Petr, PALÍK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Zápas pravdy. I bez Michala O., který je na závodě jachet, obrana v čele s nestárnoucím Jurou Pivoňkou gól nedostane. Domácí zvítězí 1:0 a budou dál žít svůj sen o CONSTRUCT lize.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Tady dojde k překvapení a Rokytnice v Újezdě vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích