2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 16:30

23.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník doma přehrál Hartvíkovice


Branky


9

Lipník si připsal proti Hartvíkovicím další domácí výhru 2:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili vývoj první půle

Zápas začal svižně a oba týmy se snažily získat kontrolu nad hrou. Ve 17. minutě se hostující tým dostal do vedení díky brance Davida Kopuletého, který dokázal zužitkovat svoji šanci. To však Lipníku nevzdalovalo a začali se vrhat do útoku, aby vyrovnali skóre.

Ve 22. minutě se jim to podařilo. Aleš Kisela se prosadil a vstřelil vyrovnávající gól. To povzbudilo domácí hráče a začali dominovat na hřišti. Jejich úsilí se vyplatilo v 40. minutě, kdy Pavel Burian proměnil příležitost na branku a poslal Lipník do vedení 2:1.

Do konce poločasu se už skóre nezměnilo, a tak si Lipník odnesl těsný náskok do šaten. Hráči Hartvíkovic se snažili odpovědět, ale obrana Lipníku držela pevně a nedovolila hostům vyrovnat.

Druhý poločas nepřinesl žádnou branku ač příležitosti ke skórování byly. Jenže pozorné obrany i brankáři obou týmů žádný obdržený gól nedopustil. Domácímu týmu to ale vadit nemuselo, protože si přenesli do druhého poločasu jednogólové vedení, které také nakonec s přehledem uhájil a připsali si tak tři body za výsledek 2;1.



Sestavy


Hajduk Lipník
F. Rohony [-] - J. Procházka [-] , A. Kisela [-] (90. T. Kratochvíl [-] ) , M. Mašeja [-] , D. Vozár [-] , Z. Svoboda [-] (70. J. Padělek [-] ) , M. Vala [-] , J. Brabenec [-] , T. Kutálek [-] , M. Tretera [-] , P. Burian [-]

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - R. Sýkora [-] - D. Kopuletý [-] , V. Hadraba [-] , V. Nováček [-] , D. Horký [-] , M. Kopuletý [-] (65. M. Záviška [-] ) , M. Kafka [-] (65. V. Rous [-] ) , K. Sýkora [-] (46. J. Gottvald [-] ) , D. Outulný [-] , M. Outulný [-]

ŽK: 23. D. Vozár , 55. Z. Svoboda - 39. K. Sýkora , 55. J. Gottvald , 55. D. Horký .
Hráči zápasu: P. Burian - D. Kopuletý .
Počet diváků: 126. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - TRETERA Karel, ŘEZANINA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hajducí zvítězí 5:0

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Zajímavé utkání, ve kterém zvítězí domácí.

Tip: výhra domácích