4:1
(2:1)
35. J. Trnka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 16:30

22.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebelovice doma zdolaly Blatnici


Branky


1. M. Kabelka , 25. M. Kabelka , 60. M. Kabelka , 69. J. Jurka - 35. J. Trnka (p.)
10

Třebechovice si připsaly proti Blatnici domácí výhru  4:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Za deštivého počasí přivítali domácí celek Blatnice a očekával se vyrovnaný fotbal. Vstup do utkání se domácím podařil na jedničku a hned v první minutě poslal do vedení Martin Kabelka – 1:0. Domácí po vstřelené brance byli jasně lepším celkem a hráči Blatnice spoléhali pouze na dlouhé nákopy na dvojici Eberle, Trnka, které bez větších problému dokázala domácí obrana likvidovat. Ve 25. minutě se dostal po průnikové přihrávce k samostatnému úniku Martin Kabelka a zvýšil na 2:0. Domácí se nechali tímto gólem uspat, přizpůsobili se hře hostů a najednou se hrál fotbal – bum, prásk, který samozřejmě vyhovoval hostům, kteří začali postupně vystrkovat růžky. Ve 35. minutě se domácí hráči provinili faulem v pokutovém území a Jirka Trnka snížil – 1:2. Sesypání domácí se nestihli ani rozkoukat a po rozehrávce unikal sám na bránu opět Jirka Trnka, ale opět bezchybný Marek Nesiba zlikvidoval obrovskou šanci na vyrovnání a tak se šlo do kabin za stavu 2:1 pro domácí.

 

Domácí ještě skóre navýšili

Ve druhé půli pokračoval na mokrém terénu stejný herní styl jako na konci první půle. Uklidnění na kopačky dal domácí pro nemoci hrající Martin Kabelka a zkompletoval hattrick. Hosté v tu chvíli fyzicky odevzdáni nechali vystrčeného pouze Jirku Trnku, který se dostal do dvou úniků, ale vždy ztroskotal na výborném Nesibovi. Definitivní tečku zápasu tak dal 20 minut před koncem domácí kapitán Honza Jurka, když tváří v tvář nedal Martínkovi šanci – 4:1. V závěru utkání se již nic vážného nestalo a tak si domácí připsali zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Třebelovice
Máca Marek, hráč: Po většinu utkání jsme byli lepším celkem a zaslouženě si připsali tři body. Hostům děkujeme za férové uktání.




Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] (80. J. Krejčí [-] ) - M. Kabelka [-] (87. T. Brychta [-] ) , O. Jurka [-] (66. K. Veselý [-] ) , D. Smetana [-] , R. Jurka [-] , O. Kemsa [-] , S. Michal [-] (87. V. Dobrozenský [-] ) , K. Tesař [-] (66. M. Šmíd [-] ) , J. Rakušan [-] , J. Jurka [-] , J. Sedláček [-]

SK Blatnice
V. Martínek [-] - Z. Eberl [-] , F. Rumíšek [-] , M. Karásek [-] (84. J. Dusík [-] ) , M. Trnka [-] , J. Trnka [-] (84. R. Nykrmajer [-] ) , D. Lojka [-] , L. Kratochvíl [-] , Z. Nedvědický [-] , M. Hutař [-] (75. D. Vydra [-] ) , M. Svoboda [-]

ŽK: 35. K. Tesař , 45. S. Michal , 64. J. Sedláček , 87. M. Šmíd - 30. Z. Nedvědický , 61. M. Hutař , 65. M. Svoboda .
Hráči zápasu: M. Kabelka .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: ROHONY Filip - VALA Vladimír, SEDLÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Vyrovnané utkání se šťastným koncem pro domácí.

Tip: výhra domácích

Bory dá tři fíky a Blaťáci pojedou smutně dom. 3:1