2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 16:30

22.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice s Výčapy nerozhodně


Branky


7

Hartvíkovice si připsaly proti Výčapům pouze bod za remízu 2:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

V sobotu 13. května se v Hartvíkovicích odehrálo utkání 22. kola okresního přeboru mezi domácím týmem a Výčapy. Do zápasu vstoupil lépe hostující tým a vytvořil si územní převahu, první gól však po rychlém protiútoku vstřelili domácí. V 16. minutě se dostal za obranu na pravé straně Kamil Sýkora, ve vápně si balón zaseknul a předložil Horkému, který nezaváhal. Domácí se z vedení však radoval jen deset minut. Po centru z levé strany se dostal propadený balón až na zadní tyč, kde číhal nikím nekrytý Matěj Semerád. Další vzrušení přišlo v 34. minutě. To v pokutovém území zahrál rukou obránce Hartvíkovic David Outulný a byl nařízen pokutový kop. Exekutor však zamířil vysoko nad branku. Platilo otřepané nedáš, dostaneš. Hned v zápětí  se po rohovém kopu dostal ve vápně k balónu Milan Outulný a umístěnou střelou k tyči překlopil vedení na stranu domácích. Do šaten se tak šlo za stavu 2:1.

 

 

Hosté dokázali vyrovnat

V 49. minutě udělala fatální chybu domácí obrana, která nechala propadnout dlouhý nakopnutý balón, až na Dufka, který postupoval sám na domácícho Chalupu a srovnal. Pro domácí však bylo ještě hůř. V 58. minutě Jakub Sýkora nakopl soupeř a obdržel červenou kartu. Docela paradoxně se od té chvíle začali dostávat Hartvíkovice do šancí. Po jednom závaru v pokutovém území Výčap zahrál obránce rukou a byl tak nařízen pokutový kop i na druhé straně. K zahrávání se postavil Horký, avšak brankář střelu vyrazil a z dorážky těsně minul Kamil Sýkora. Šance se pak střídali na obou stranách. Tu největší měli Výčapy v 86. minutě. Po faulu Chalupy byl nařízen druhý pokutový kop, ale ani ten se nepodařilo využít. Na brankové čáře střelu zastavil brankář a tak utkání skončilo 2:2.



Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - R. Sýkora [-] (33. M. Záviška [-] ) - J. Sýkora [-] , V. Hadraba [-] , V. Nováček [-] , D. Horký [-] , M. Kopuletý [-] (83. P. Vlk [-] ) , M. Kafka [-] , K. Sýkora [-] , D. Outulný [-] , M. Outulný [-]

Sokol Výčapy
J. Trojan [-] - M. Semerád [-] , J. Pecka [-] , J. Kopeček [-] (67. V. Nikrmajer [-] ) , O. Pánek [-] , D. Matoušek [-] , T. Matoušek [-] (46. O. Dufek [-] ) , M. Semerád [-] , D. Zmeškal [-] (46. R. Večeřa [-] ) , R. Zmeškal [-] , L. Jeleček [-]

ŽK: 76. D. Outulný - 68. J. Pecka , 84. D. Matoušek , 90. V. Nikrmajer . ČK: 58. J. Sýkora .
Hráči zápasu: M. Outulný - M. Semerád .
Počet diváků: 104. Rozhodčí: KOLAŘÍK Aleš - BUCHAR František, JABŮREK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

V tomto utkání věřím domácím.

Tip: výhra domácích

Úroveň hry Výčap nevzkvétá! 7:1