2:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:00

19.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice si z Chlistova vezou bod


Branky


13

Chlístov si připsal proti Hrotovicím jeden bod za remízu 2:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Na důležité vítězství v Jaroměřicích chtěl Chlistov navázat v domácím zápase proti Hrotovicím. Nedělní odpoledne nabídlo na fotbal ideální počasí.
Úvod zápasu byl opatrný z obou stran, domácí se zaměřili na poctivou defenzívu a dařilo se zastavovat akce hostí. Hosté se na těžkém terénu nemohli dostat do tempa a naplno rozjet svojí kombinační hru. Hra se odvíjela mezi 16tkami bez výraznější šance několik střeleckých pokusů hostů se mezi 3 tyče nevešlo. V 30.minutě zakombinoval uprostřed hřiště Jaša s Ježkem ten se uvolnil levačkou z 25metrů vymetl šibenici hostující branky 1-0. I po gólu jsme pokračovali v bránění a čekali na brejkovou příležitost. Do jedné se dostal Pokorný obhodil si gólmana, ale z těžkého uhlu nedokázal trefit hostující branku. Do kabin se tak šlo za stavu 1-0.

Hosté alespoň vyrovnali

V 51. minutě Seifertův dlouhý centr do vápna propadl až za hostujícího golmana míč si našel Lukáš Ferdan a efektní patičkou z těžké pozice dokázali trefit branku 2-0. Druhý gól domácím dodal síly a naděj na bodový zisk začaly získávat reálné základy. Hosté byli po druhém gólu trochu opaření a chvíli jim trvalo, než se dostali do tempa. S přibývajícím čase se tlak hostů zvyšoval a většinou se hrálo na domácí půlce. Několik závarů, rybička Padělka, šance aktivního Hrobaře se ještě neujali. Snížit se hostům povedlo až v 76.minutě kdy po opakovaném rohu a závaru v domácí 16tce několikátou dorážku tečoval do sítě Padělek -2:1. Hosté po gólu pokračovali v tlaku hned za 3 minutu osvědčil zkušenost i přesnost hostující kapitán Votava šikovně se uvolnil u lajny a z ostrého uhlu dokázal prostřelit Hagaru 2-2. Během 5 minut se tak z nadějně rozehraného zápasu stal litý boj alespoň o bodík. Hosté cítili svojí šanci a pokračovali v tlaku domácí golman Hagara jako již tradičně několikrát skvěle podržel, a tak zápas skončil asi spravedlivou remízou.

 



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Chlístov
Fanoušek Chlístova: Za bojovný výkon jsme si bod zasloužili i když trošku mrzí že jsme nedokázali udržet dvoubrankové vedení je nutné říct, že hosté byli v druhé půlce výrazně nebezpečnější, a nakonec šahali i po všech bodech. Kvalitní, zajímavé utkání řídil s přehledem sudí Nováček.




Sestavy


SK Slavia Chlístov
M. Hagara [-] - P. Příhoda [-] , F. Wortner [-] , D. Holík [-] (80. M. Svoboda [-] ) , J. Seifert [-] - V. Kučera [-] (46. L. Ferdan [-] ) , P. Rygl [-] (91. M. Granát [-] ) , J. Pokorný [-] , K. Kocmánek [-] (80. D. Brestovský [-] ) , J. Ježek [-] - M. Jaša [-] -

Sokol Hrotovice
J. Slatinský [-] - L. Dvořák [-] , F. Pekárek [-] , T. Hadraba [-] - P. Hrobař [-] , M. Svoboda [-] - M. Mlejnek [-] (46. J. Kučera [-] ) , J. Votava [-] - T. Holoubek [-] (55. L. Šabata [-] ) , P. Padělek [-] , M. Růžička [-] (81. Z. Kovář [-] )

ŽK: 93. M. Jaša .
Hráči zápasu: P. Příhoda - T. Hadraba .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Nováček Ivo - JÁN Jiří, ŠABATA Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

expert tip
Odesílatel Luboš Mlejnek
Adresát radim.prochazka@fotbalunas.cz
Datum Út 18:08
Fotografie kontaktu
Okresní přebor

Vladislav-Hartvíkovice (výhra Vladislav)
Vladislav je doma silná a s Hartvíkovicemi si poradí.

Horní Újezd-Náměšť B (výhra Horní Újezd)
Horní Újezd v minulém kole překvapivě pouze remizoval, tentokrát si však s rezervou Náměště poradí.

Lipník-Myslibořice (remíza)
Tady se budou body dělit. Remíza

Nové Syrovice-Třebelovice (výhra Nové Syrovice)
Tady věřím domácím Syrovicím, že zvítězí.

Výčapy-Jaroměřice (výhra Výčapy)
Utká se sedmý tým s posledním. Vidím to na jasnou záležitost domácích.

Blatnice-Rokytnice (výhra Rokytnice)
Rokytnice předvádí na jaře výborné výkony a z Blatnice si doveze všechny 3 body.

Chlístov-Hrotovice (výhra Hrotovice)
Chlístov v minulém utkání zvítězil "ve šlágru kola" v Jaroměřicích. Hrotovice si doma poradili s Blatnicí těsně jen 2:1. Utkání jsem neviděl, těžko soudit jak to vypadalo herně. Chlístov na domácím hřišti získal pouhých 10 bodů. V tomto utkání věřím Hrotovicím, kteří papírově mají kvalitnější kádr a měli by zvítězit. Ale co si budeme povídat, kdo někdy hrál fotbal, tak ví, že každý zápas je jiný. Obzvlášť pokud hrajete proti soupeři, který hraje o přímou záchranu a dá do utkání úplně všechno. Bude to spíše nakopávaná, hodně soubojů. Nerovný terén taky udělá svoje. Můj tip na výsledek 1:3.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hrotovice si odvezou tři body za vítězství 7:4.