M. Sosnar 52.
M. Sosnar 58.
T. Lang 60. (p.)
3:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:00

19.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Syrovice udolaly Třebelovice


Branky


52. M. Sosnar , 58. M. Sosnar , 60. T. Lang (p.) - 84. J. Jurka , 86. K. Tesař
13

Nové Syrovice si připsaly proti Třebelovicím domácí výhru 3:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Nové Syrovice přivítaly na svém hřišti fotbalisty z Třebelovic. V minulém kole obraly Nové Syrovice vedoucí celek tabulky o body Horní Újezd po remíze 1:1. Třebelovice naopak svůj zápas kvůli podmáčenému terénu neodehrály. Na podzim se radovali z výhry 4:2 hráči Třebelovic. Do zápasu vstoupili domácí aktivněji což vyústilo v první tutovku kterou naservíroval Janu Železnému Míroslav Sosnar, ale bohužel minul v podstatě odkrytou bránu. Soupeř hrozil většinou ze standardních situaci které mají dobře nacvičené a každá hrozila gólem. Těsně před poločasem mohl dat gól do kabin Tomáš Lang, ale jeho chytrý lob štrejchl břevno a skočil na čáru a ven.

 

Domácí rozhodli ve druhé půli

Na začátku druheho poločasu opět úřadoval MS9 (Miroslav Sosnar). V 52.minutě hlavou v těžké pozici uklidil krásný centr -1:0. V 58. Minutě zakončil  samostatný únik po krásné průnikovce mazáckým dloubáčkem -2:0. Neuběhla snad ani celá minuta Miroslav Sosnar si zahrál na kličkovanou v pokutovém území soupeře a ikdyž už byl zády k bráně a úplně mimo dostřel brány našel si obránce který ho nešikovně ale stoprocentně fauloval. Tomáš Lang se z penalty nemýlil a zvýšil na 3:0. Domácí tak měli našlápnuto ke třem bodům. Hosté však ještě v závěru zápas zdramatizovali. Nejprve v 84. minutě snížil na 3:1 Jan Jurka a v 86. minutě dokonce vstřelil kontaktní branku Karel Tesař -3:2. V závěru zápasu se však už hostům vyrovnat nepodařilo.



Ohlasy k zápasu


SK Nové Syrovice
Železný Jan, hráč: Pro nás velice důležitá výhra protože šlo o zápas o 6 bodu. Navíc jde o výhru v Derby což je vždycky o něco sladší. Chtěl bych poděkovat hlavně našim fanouškům,kteří přijeli v hojném počtu na zápas, který jsme hráli kvůli úpravě hřiště v Třebelovicich a pomohli nám udržet domácí “papírovou” neporazitelnost .Dal musím třebelováky pochválit za výstavbu hry od stoperů nahoru naštěstí pro nás to bylo bez finální přihrávky která jim scházela.

TJ Třebelovice
Máca Marek, hráč: V prvním poločase se hrál vyrovnaný fotbal bez větších příležitostí. Start druhé půle jsme zaspali a soupeř se z ničeho nic dostal do tříbrankového vedení, které udržel až do konečného hvizdu. Už s takhle širokou marodkou jsme v utkání přišli o dva hráče minimálně na měsíc a situace začíná být kritická. Soupeři děkujeme a gratulujeme.



Sestavy


SK Nové Syrovice
P. Novák [-] - T. Lang [-] , J. Železný [-] (65. J. Vlček [-] ) , M. Procházka [-] , M. Sosnar [-] (78. M. Havelka [-] ) , D. Růžička [-] , R. Janoušek [-] , J. Houserek [-] , D. Janoušek [-] , V. Tříletý [-] , J. Procházka [-]

TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - K. Skoumal [-] (36. T. Brychta [-] ) , O. Jurka [-] , D. Smetana [-] , R. Jurka [-] , O. Kemsa [-] , S. Michal [-] (84. K. Veselý [-] ) , J. Rakušan [-] (80. V. Dobrozenský [-] ) , J. Jurka [-] , D. Vala [-] (46. K. Tesař [-] ) , J. Sedláček [-]

ŽK: 20. M. Procházka , 35. J. Houserek - 88. K. Tesař .
Hráči zápasu: M. Sosnar - J. Jurka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VOBORNÝ Jiří - VRZÁČEK Josef, CHYTKA Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: remíza

Tady věřím domácím Syrovicím, že zvítězí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

To nebude dobrý zápas. Branka nepadne. 0:0