0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:00

18.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlistov vybojoval výhru v Jaroměřicích


Branky


12

Jaroměřice si připsaly proti Chlístovu těsnou domácí porážku 0:1 a stále čekají na první body před vlastními fanoušky 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Důležité utkání v Jaroměřicích se hrálo za fotbalově příjemného chladnějšího počasí. Hřiště by po dvoudenním dešti mokré ale regulérní.
Úvod zápasu byl opatrný. Ani jedno z mužstev nechtělo udělat chybu. Na těžkém terénu se špatně kombinovalo a ve hře bylo hodně nepřesností na obou stranách. Pozorné obraný nepovolili ani jednu vyloženou gólovou šanci. Na domácí straně většinu akcí rozvíjeli aktivní Cenek s Melánem, ale většinu akcií se hostující obraně podařilo zachytit ještě před zakončením. Na druhé straně všechny náznaky šancí bez problému vyřešil spolehlivé chytající Kašparides. A tak se šlo do kabin za stavu 0-0.

Hosté rozhodli o své výhře ve druhé půli

Druhá půlka pokračovala ve stejném duchu jako první. V 54.minutě se po brejkové situaci dostali hosté k zahrávání rohu. Po hlavičkovém souboji si míč našel opětovně David Holík uvolnil se z hranice 16tky a nechytatelnou střelou poslal hosty do vedení 0:1. Gól hosty povzbudil a chtěli přidat další. Svoboda skvěle uvolnil Pokorného, domácí gólman však skvěle špičkou nohy pokus o kličku zneškodnil. Poté se hra zase trochu uklidnila a hosté se soustředili na pozornou defenzívu a čekali na brejkové situace. V 73.minutě šli domácí do deseti. Ale ani to je nezlomilo a pokrčovali ve své snaze o vyrovnání. Obrana fungovala dobře a ataky domácích se dařilo zachytávat. V předu hosté ani proti deseti nedokázali vytvořit gólové šance a rozhodnout. V závěru hosté domácím ještě trestuhodně nabídli příležitost k vyrovnaní, v prvním případě hosty skvělým zákrokem podržel Martin Hagara v druhém Cenek z těsné blízkosti hlavičkoval mimo branku. Jednobrankové vedení hosz teda udrželi a zapsali důležité tři body. 



Ohlasy k zápasu



SK Slavia Chlístov
Fanoušek Chlístova: Zápas velkou fotbalovou kvalitu nenabídl, ale odpbojovali jsme ho 3 body mají pro nás cenu zlata. Příští týden proti Hrotovicím budeme muset předvést výrazné lepši výkon, pokud chceme pomýšlet na body.



Sestavy


FK Jaroměřice nad Rokytnou
M. Kašparides [-] - T. Hambálek [-] , J. Urbánek [-] , T. Foltýn [-] , T. Přibyl [-] , D. Částek [-] (81. O. Pavelec [-] ) - P. Hadraba [-] (63. J. Stejskal [-] ) , Z. Melán [-] , Z. Nykrmajer [-] (83. M. Konfršt [-] ) , M. Doležal [-] - Č. Cenek [-]

SK Slavia Chlístov
M. Hagara [-] - P. Příhoda [-] , F. Wortner [-] , D. Holík [-] (67. D. Brestovský [-] ) , J. Seifert [-] - P. Rygl [-] , J. Pokorný [-] , K. Kocmánek [-] (89. M. Granát [-] ) , J. Ježek [-] - M. Jaša [-] - M. Svoboda [-] (80. V. Kučera [-] )

ŽK: 30. M. Doležal , 59. Č. Cenek , 64. J. Stejskal , 79. D. Částek , 91. Z. Melán - 60. J. Ježek . ČK: 73. J. Stejskal .
Hráči zápasu: J. Urbánek - M. Hagara .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DĚDEK Jiří - VRZÁČEK Josef, JOHN Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

V souboji dvou týmů ze spodku tabulky věřím domácím.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů