3:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2023 16:30

18.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebelovice zdolaly doma Hartvíkovice


Branky


12

Třebelovice si připsaly proti Hartvíkovicím druhou výhru v řadě po výsledku 3:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Za příjemného počasí v dohrávce 18. kola přivítaly Třebelovice celek Hartvíkovic. Od úvodu utkání drželi domácí balon více na svých kopačkách a hosté spoléhali na rychle protiútoky, které fantasticky vychytal Nesiba. Domácí se dostali do vedení dalekonosnou střelou Kemsi ve 20. minutě. Do konce poločasu se před oběma brankama nic nestalo, hrálo se pouze od vápna po vápno a tak šli domácí do kabin za stavu 1:0.

 

 

Hosté ještě skóre navýšili

Hosté do druhé půle vlítli s po třech minutách na hřišti zaslouženě vyrovnali. Obraz hry se stále neměnil, domácí drželi míč více na svých kopačkách a hosté spoléhali na brejky, které trestuhodně zahazovali. A tak přišel zákonitě trest, když se v 78. minutě po standardní situaci prosadil po druhé Kemsa - 2:1 pro domácí. Vedení domácím vydrželo pouze 4 minuty, kdy po nešťastném došlápnutí Nesiba dorazil lehce do prázdné brány hostující Nováček.

Když už to vypadalo na spravedlivou dělbu bodů, dokázal se prosadit v poslední minutě Honza Jurka a zařídil tak domácím tři body.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Třebelovice
Máca Marek, hráč: V těžkém utkání jsme byli šťastnějším týmem. Dnes by si oba týmy zasloužili po jednom bodu, ale v závěru se nám přiklonilo štěstíčko, která nám v minulých zápasech chybělo. Soupeři děkuji za férové utkání.




Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - O. Jurka [-] , D. Smetana [-] , J. Sedláček [-] , M. Máca [-] (55. V. Dobrozenský [-] ) , O. Kemsa [-] , S. Michal [-] , K. Tesař [-] , J. Rakušan [-] , J. Jurka [-] , R. Jurka [-]

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - R. Sýkora [-] (50. J. Sýkora [-] ) - D. Horký [-] , M. Kopuletý [-] , V. Hadraba [-] , M. Kafka [-] , V. Nováček [-] , D. Outulný [-] , J. Gottvald [-] (75. V. Rous [-] ) , M. Outulný [-] , D. Kopuletý [-]

ŽK: 41. R. Sýkora .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: VOBORNÝ Jiří - KALINA Oldřich, SEDLÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Domácí zvítězí a využijí domácího prostředí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů