4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 15:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník jasně zdolal Nové Syrovice


Branky


11. D. Vozár , 61. A. Kisela , 63. D. Vozár , 66. A. Kisela
9

Lipník si připsal proti Novým Syrovicím jasnou domácí výhru 4:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Lipník přivítal na svém hřišti Nové Syrovice.V minulém kole Lipník nestačil na hřišti vedoucího Horního Újezdu, kterému podlehly 2:0. Nové Syrovice naopak uspěly na domácí půdě proti Výčapům v poměru 4:3. Na podzim se radovali z výhry 4:0 hráči Nových Syrovic. Začátek zápasu se domácímu týmu skvěle povedl, když již v 11. minutě musel hostující gólman lovit míč za svými zády, když se dokázal zapsat do střelecké listiny Dominik Vozár - 1:0. Domácí diváci si jistě přáli a pevně doufali v další střelecké zásahy na domácí straně. Také hosté si vypracovali nějakou tu šanci, ale stav skóre se neměnil. Gólmani obou týmů tak dokázali udržet čistá konta a tak se šlo do kabin jen za hubeného vedení domácích v poměru 1:0. Zápas byl tak do druhé půle zcela otevřen a diváci se tak mohli těšit co předvedou obě mužstva po pauze.

Domácí ještě skóre navýšii

Ve druhém poločase však kralovali domácí, kteří rozhodli o své výhře během pěti minut, kdy Lipník mezi 61. a 66. minutou vstřelil tři góly, o které se postaral dvěma góly Aleš Kisela a Dominik Vozár, pro kterého to byla také druhá branka v zápase. Domácí si tak pohodové vedení 4:0 udrželi do konce zápasu.



Ohlasy k zápasu



SK Nové Syrovice
Železný Jan, hráč: Komentář k utkání: Dnešní prohra jde 100% na moje triko protože sem opět za stavu 1:0 neproměnil penaltu. Musím ale uznat kvalitu domácích protože byli daleko lepší od první minuty.



Sestavy


Hajduk Lipník
F. Rohony [-] - D. Vozár [-] , A. Kisela [-] , O. Molák [-] , M. Mašeja [-] , M. Vala [-] , Z. Svoboda [-] (70. L. Žák [-] ) , T. Kutálek [-] , J. Brabenec [-] , M. Tretera [-] (44. V. Mašeja [-] ) , P. Burian [-]

SK Nové Syrovice
P. Novák [-] - J. Vlček [-] , J. Železný [-] , M. Sosnar [-] , D. Janoušek [-] , D. Růžička [-] (69. J. Tržil [-] ) , J. Procházka [-] , M. Ferdan [-] , R. Janoušek [-] , V. Tříletý [-] , J. Houserek [-] (69. M. Havelka [-] )

ŽK: 55. M. Vala , 77. O. Molák - 55. M. Sosnar .
Hráči zápasu: A. Kisela .
Počet diváků: 106. Rozhodčí: KOLAŘÍK Aleš - VRZÁČEK Josef, NEJEDLÝ Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Lipník si to doma pohlídá a zvítězí.