1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 15:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První body a výhra putují do Jaroměřic


Branky


8

Blatnice si připsala proti Jaroměřicím  nečekanou domácí prohru v poměru 1:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

Blatnice přivítala na svém hřišti fotbalisty Jaroměřic. V minulém kole dokázala Blatnice zvítězit na půdě Myslibořic v poměru 1:2. Jaroměřice naopak stále čekají na první soutěžní bod. V posledním zápase totiž opět utržily debakl po domácí prohře 1:8 od Vladislavy. Na podzim se radovali z výhry 5:1 hráči Blatnic. Zápas se hrál za chladného počasí. Domácí fanoušci, kterých dorazilo asi 150 doufali, že se zahřejí při domácí předpokládané přestřelce. Jenže hosté přijeli do Blatnice nabuzení. A hned v 7. minutě je poslal do nečekaného vedení 0:1 Tomáš Malý. Domácí celek byl zaskočen a i když se snažil o rychlou odpověď , nedokázali se vůbec střelecky prosadit. Jenže ve 30. minutě bylo ještě hůř, když na 0:2 zvyšoval Zdeněk Melán. A jelikož se domácí již nezmohli do konce prvního poločasu na snížení, měli hosté našlápnuto k prvním soutěžním bodům.

Domácí pouze snížili

Začátek prvního poločasu vyšel domácím skvěle a v 54. minutě snížil na 1:2 Martin Hutař. Zdálo se, že by domácí mohli být v laufu a zápas ještě otočit, jenže do konce zápasu se již domácí v koncovce trápili a to znamenalo, že se Jaroměřice dočkaly překvapivě prvních sezóních bodů.



Sestavy


SK Blatnice
J. Holík [-] - J. Dusík [-] (34. M. Karásek [-] ) , M. Trnka [-] , M. Svoboda [-] , J. Trnka [-] , J. Šimek [-] , L. Kratochvíl [-] , M. Hutař [-] , Z. Eberl [-] , D. Lojka [-] , L. Kašpárek [-] (60. D. Vydra [-] )

FK Jaroměřice nad Rokytnou
M. Kašparides [-] - T. Hambálek [-] , D. Částek [-] - P. Hadraba [-] (88. Č. Cenek [-] ) , Z. Melán [-] - T. Kalay [-] (46. R. Nechvátal [-] ) - J. Urbánek [-] , T. Foltýn [-] , T. Přibyl [-] , M. Konfršt [-] , Z. Nykrmajer [-] (86. O. Pavelec [-] )

ŽK: 17. T. Foltýn , 34. D. Částek , 50. R. Nechvátal , 67. P. Hadraba .
Hráči zápasu: M. Hutař .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KALINA Oldřich - KRATOCHVÍL Jakub, KRYŠTOF Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí vyhrají rozdílem minimálně 4 gólů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Domácí si s chutí zastřílí a zaslouženě zvítězí.