Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2023 18:00

26.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř B doma porazila pětibrankovým rozdílem Pelhřimov


3

Poslední zápas sezóny jsme odehráli za deštivého počasí. Ale to nás neodradilo a zápas se nám velmi povedl a musel bavit i diváky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Během chvilky Chotěboř vede

Začátek zápasu byl pod taktovkou hostů, drželi míč a snažili se překonat naši obranu, ale to se jim nedařilo. Postupem času jsme se dostávali více do hry a zatápěli soupeři. První okénko v obraně nachází Odvářka, když posouvá na Hanouska, který jde sám na brankáře hostů a nemýlí se. Vzápětí po rychlém rozehrání autu, nachází Jirka Hlaváček dobře naběhnutého  Bělovského, který z první uklízí míč k tyči 2:0. Pokračujeme aktivně, ale do poločasu už branku nevstřelíme.

Domácí tým přidal další branky

Do druhé půle vstupujeme, jak jsme skončili v první. Dobrým pohybem soupeře k ničemu nepouštíme a trestáme chyby hostí. Pačanda nachází samotného Bělovského na levé straně, který vyřeší akci jeden na jednoho a střelou na zadní tyč zvyšuje na 3:0. Pokračujeme v tlaku, z rohového kopu nachází Hlaváček Jiří na malém vápně Nedvěda, který hlavou zvyšuje na 4:0. Poté trochu polevíme a soupeř nás zatlačí na naši půlku. Největší šance hostí je po nedorozumění obrany, útočník hostí střílí sám na prázdnou branku, ale branku trestuhodně překopává. Na konci zápasu prchá obraně hostů Muzikář a nedává brankáři šanci 5:0.

 

Krásné zakončení sezóny, podpořené dobrým výkonem v zápase. Díky za sezónu pánové!!!

 

 



Sestavy


FC Chotěboř B
J. Gregor [-] - D. Polanský [-] (61. D. Muzikář [-] ) , P. Hanousek [-] (61. L. Gregor [-] ) , A. Nedvěd [-] , R. Odvářka [-] , O. Bělovský [-] (68. P. Ledvinka [-] ) , F. Tůma [-] , J. Hlaváček [-] , J. Hlaváček [-] , V. Janda [-] (46. D. Čapek [-] ) , P. Pačanda [-] (68. M. Šárovec [-] )

FK Maraton Pelhřimov B
L. Pech [-] - J. Honzl [-] (46. O. Bratrů [-] ) , T. Zelenka [-] , M. Moravec [-] (60. T. Kamarýt [-] ) , J. Adam [-] , L. Vopálenský [-] , P. Heřmánek [-] , V. Vacek [-] , M. Skořepa [-] , D. Ludvík [-] (65. A. Kotrč [-] ) , D. Fanta [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: SÝKORA Tomáš - PŮLPÁN Ondřej, ŠLEJTR Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích