4:3
(0:0)
15. T. Dinka
54. M. Melišík (p.)
85. T. Dinka
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pšovka v přestřelce udolala hosty z Veltrus


Branky


10. V. Novák , 21. V. Novák , 27. J. Růžička , 78. V. Novák - 15. T. Dinka , 54. M. Melišík (p.) , 85. T. Dinka
0

Jednoznačný průběh prvního poločasu nedával tušit, že diváci na Pšovce uvidí drama. To ale po neproměněné penaltě domácích a polevení v průběhu druhé půle nastalo, a domácí se strachovali o tři body až do závěrečného hvizdu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivněji vstoupili do utkání hosté a hned ve 4. minutě se musel Procházka v domácí brance včas vrhnout pod nohy unikajícímu útočníkovi. Tato akce jako by domácí probudila a začali diktovat tempo zápasu. Za to byli odměněni v 10. minutě, kdy spolupráci útočné dvojice domácích Krejčík - Novák druhý jmenovaný chladnokrevně zakončil přes padajícího Nádeníka. 1:0. Hned vzápětí mohl Novák přidat druhý gól, ale jeho střela z první po Sankotově centru gólem neskončila. A tak přišel pro domácí trest - gólman Procházka sice zastavil ještě před velkým vápnem dlouhý balon Veltrus, rozehrávka se mu ale vůbec nepovedla a volný míč uklidil obloučkem do prázdné branky Dinka. A hned za minutu mohlo být pro domácí ještě hůř - opět Dinka se řítil sám na branku, Procházka ale napravil své zaváhání a střelu vykopl na roh. Od této chvíle ale byl na hřišti jen jeden tým, a to ten domácí. Nejprve se sice Šesták ani následně Krejčík zleva neprosadili, ve 21. minutě si ale Drápalův centr zprava našel áčkař Novák a zavěsil. 2:1. Když o šest minut později přidali domácí třetí gól zásluhou Růžičky, byly Veltrusy zralé na ručník a jen se štěstím přečkávaly další šance včetně penalty nařízené za faul na Nováka po chybné rozehrávce hostí. Penalta však zůstala nevyužita, jelikož Růžička zamířil na prostředek brány, kde číhal skvělý gólman Nádeník a následnou dorážku poslal vysoko do ochranné sítě. Poločas tak zakončila fotbalová lahůdka v podání Sankota, který si patou přes hlavu připravil míč, pálil však jen slabě do brankáře. Do kabin se tak šlo za stavu 3:1.

 

Druhý poločas začal se změnami na obou stranách - domácí Dvorný odstoupil pro zranění ještě na konci první části, na straně hostů už na hřiště nevyběhl Garbier. Hned úvodní akce zvedla diváky ze sedadel - Růžička zahrál rohový kop, do kterého se opřel levačkou z voleje Krejčík a jeho bombu vyrazil gólman Nádeník. Všichni si vysloužili potlesk na otevřené scéně od jindy zdrženlivého pšoveckého publika. V 54. minutě ale bylo sníženo - nenápadný nákop hostí neodhadl dobře domácí stoper Martinec a samostatný únik jednoho z útočníků Veltrus musel hasit jen za cenu penalty. S tou si přízemní ranou poradil hostující kapitán Melišík. 3:2. Domácí jako by trochu vypadli z tempa a optická převaha se přesunula na kopačky Veltrus - Pšovka však hrozila z brejků. Dvakrát Krejčík ani střídající Mikula však pojistku nepřidali. To se povedlo až v 78. minutě opět Novákovi, který si pěkně hlavou posunul míč do běhu a zkompletoval hattrick. 4:2. Žádné klidné dohrávání se ale nekonalo, jelikož domácí nejprve zazdili únik tři na gólmana a vzápětí inkasovali z kopačky Dinky. O vyrovnání se mohli hosté postarat v poslední minutě z nepřímého kopu nařízeného uvnitř domácího vápna, jejich střela však mířila daleko vedle, a tak utkání skončilo výsledkem 4:3.



Sestavy


FK Pšovka Mělník B
D. Procházka [-] - R. Martinec [-] , R. Dvorný [-] (44. M. Hyka [-] ) , D. Šesták [-] , J. Sankot [-] - F. Drápal [-] , P. Šuba [-] , J. Růžička [-] , J. Netolický [-] (60. J. Mikula [-] ) - V. Novák [-] , L. Krejčík [-] -

AFK Veltrusy
M. Nádeník [-] - P. Kubata [-] , M. Melišík [-] , P. Garbier [-] (46. J. Lange [-] ) , P. Firoň [-] , F. Hofman [-] , R. Soudský [-] , T. Dinka [-] , O. Packa [-] , M. Poustka [-] , J. Prantl [-] (63. A. Krejza [-] )

ŽK: 80. D. Šesták , 82. J. Sankot - 40. P. Kubata , 65. O. Packa .
Hráči zápasu: M. Nádeník .
Místo: Pšovka Mělník. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Jahoda Petr - KOZLÍK Petr, KOTEK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.