3:1
(2:1)
21. P. Lédl (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji nováčků se radovali domácí Viktoriáni


Branky


9. M. Růně , 43. J. Frič , 90. A. Pokorný - 21. P. Lédl (p.)
0

Ani několik posil z B-třídního Lužce nad Vltavou nestačilo hostům k prvním bodům v okresním přeboru. Narazili totiž na srdnatě hrající domácí tým, který hnala vpřed více než stovka fanoušků. Ti se mohli po výsledku 3:1 radovat z vítězství svého týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned od úvodního hvizdu nabídli aktéři utkání ve vysokém tempu a jako první se prosadili domácí. V 9. minutě totiž zužitkoval Růně trestný kop a poslal domácí do vedení 1:0. To však nevydrželo dlouho - ve 21. minutě totiž nařídil rozhodčí Šnýdr pokutový kop proti domácímu týmu. Důvodem byl souboj útočníka Počapel s domácím brankářem Lorencem. S nabídnutou šancí si pak poradil nejzkušenější hostující hráč Lédl. Ještě před poločasovým hvizdem si ale vzali domácí vedení zpět po krásné kombinaci Janíčka a Friče, kterou zakončil druhý jmenovaný brankou na 2:1.

 

Celkově se první půle odehrála v režii domácích, a ti tak neměli důvod sahat ke změnám v sestavě. To hosté se svou hrou tolik spokojeni nebyli a pokusili se zlepšit hru příchodem již třetího lužeckého Tauchmana (k Davidovi s Martinem přibyl ještě Petr). Všestudští ale pozorně bránili a nepouštěli soupeře na dostřel své branky. Tři body pak zpečetila v samotném závěru střídající letní posila Pokorný. Ten zužitkoval jen pár chvil po svém příchodu na trávník centr Švancary a hlavou upravil skóre na konečných 3:1.



Ohlasy k zápasu


SK Viktoria Všestudy
Ivo Lorenc - brankář Všestud: V prvním utkání před výbornou návštěvou předvedla obě mužstva kvalitní fotbal vedený v duchu fair play. Samozřejmě jsme rádi za vítězný vstup do soutěže.




Sestavy


SK Viktoria Všestudy
I. Lorenc [-] - M. Švancara [-] , J. Baumruckr [-] (69. J. Seidel [-] ) , J. Frič [-] (88. A. Pokorný [-] ) , F. Janíček [-] , M. Růně [-] , M. Bulva [-] , A. Loškoski [-] , M. Samek [-] , P. Koudelka [-] , R. Samek [-]

TJ Sokol Horní Počaply
P. Bánovčin [-] - D. Tauchman [-] , P. Lédl [-] , P. Peroutka [-] - M. Hanuš [-] , P. Pavlus [-] , S. Grohman [-] , M. Tauchman [-] , D. Slezák [-] (46. P. Tauchman [-] ) - P. Šuta [-] (82. J. Petera [-] ) , J. Uher [-]

ŽK: 65. M. Samek , 67. R. Samek , 90. J. Seidel - 45. S. Grohman , 77. M. Tauchman .
Hráči zápasu: F. Janíček .
Místo: Všestudy. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Šnýdr Miroslav - PRINC Jiří, HAMPL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.