0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Diváci v Tišicích se gólů dočkali až při závěrečných penaltách


Branky


0

Nestává se úplně často v okresních soutěžích, aby ani jeden z týmů nedokázal vstřelit za 90 minut hry. V Tišicích se to však stalo hned v prvním kole - obrany byly tentokrát úspěšnější, než útoky, a s bodovým ziskem budou nakonec určitě spokojenější hosté ze Mšena.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

 

 

Hned od začátku utkání se ukázalo, že velkou překážkou pro oba celky bude úmorné vedro. Oba týmy začaly opatrně a první náznak šance si vypracoval domácí Lauda až v 21. minutě. O pár minut později do vápna hostí pronikal Tomáš Prejzek a dle názoru domácích byl nedovoleně stažen k zemi. Jiného názoru však byl sudí Vážan, jehož píšťalka zůstala němá. Další dvě šance měli poté opět Tišice, konkrétně Toman – v prvním případě ale netrefil zařízení, ve druhém ránu vyrazil hostující gólman Hnízdil. Těsně před koncem prvního poločasu mohl vedení konečně strhnout na domácí stranu Dokoupil, hlavičku však v největší dosavadní šanci poslal vedle branky. Hosté ze Mšena se za celý poločas k vážnějšímu ohrožení domácí branky nedostali, a tak po 45 minutách panoval na hřišti bezbrankový stav.

 

 

Ve druhém poločase se narodily i šance hostí, kteří svou hru zklidnili, zpřesnili a začali hrát více v bloku – po trestném kopu Vaněk netrefil zblízka a Valentu vychytal domácí gólman Hádek. Následně převzali iniciativu opět tišičtí a tlačili se za vítězstvím, ale jak Prejzek, tak i Lauda na gólmana hostí nevyzráli. A když se v 88. minutě po dalším sporném zákroku v pokutovém území domácí opět rozčilovali marně (dokonce prý i hostující gólman Hnízdil po utkání kontakt přiznal), došlo na penaltovou loterii, ve které byli šťastnější hosté. Ti si tak na své konto připsali nesmírně cenné a vybojované 2 body.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu



SK Mšeno
Jiří Guttenberg - hrající trenér Mšena: Utkání se hrálo v obrovském horku, ve kterém nám rychle ubývaly síly a zápas jsme dohrávali se sebezapřením. Všem hráčům patří velký dík za bojovnost, kterou dnes předvedli. Domácí byli po celý zápas lepší, ale my jsme si obětavou hrou vybojovali 2 body. Pozitivem je i zapojení dorostenců Kolumpka a Martínka, kteří mají předpoklady stát se stabilními členy kádru.



Sestavy


TJ Sokol Tišice
M. Hádek [-] - P. Driml [-] , P. Štěpán [-] , J. Veselý [-] (77. J. Štráchal [-] ) , M. Vostřel [-] - Š. Karlík [-] , T. Brzoň [-] (73. L. Kasal [-] ) , P. Lauda [-] , J. Dokoupil [-] - J. Toman [-] , T. Prejzek [-] -

SK Mšeno
D. Hnízdil [-] - J. Guttenberg st. [-] , V. Závěšický [-] , O. Šledr [-] , R. Kolumpek [-] , J. Guttenberg ml. [-] , V. Valenta [-] , J. Zabilanský [-] (78. J. Martínek [-] ) , D. Kolumpek [-] , T. Chmelík [-] (16. M. Demen [-] ) , J. Vaněk [-] (73. O. Kolumpek [-] )

ŽK: 37. V. Valenta , 53. J. Vaněk , 85. J. Guttenberg ml. .
Hráči zápasu: D. Hnízdil .
Místo: Tišice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: VÁŽAN Radek - VÁŽAN Patrik, JAHODA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.