3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká nedopustila překvapení


Branky


0

Žádné překvapení se nekonalo na pažitu ve Vysoké, kam zavítali fotbalisté Obříství. Ještě před pár měsíci o dvě třídy výše hrající domácí i s posilami z mělnického FC, si zápas pohlídali a zvítězili v poměru 3:0. Gólově se o to postarali Trutnovský, Skopka a Rolenc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo očekávanou herní převahou domácí Vysoké, za kterou nastoupil v základní sestavě i mělnický Žaba. Domácí ale měli problémy s překonáním úporné obrany soupeře. To se jim podařilo až těsně před poločasovým hvizdem zásluhou Trutnovského, který využil zaváhaní stopera hostů a křížnou střelou ve vápně překonal dobře chytajícího gólmana Obříství Krále.

 

Domácí udělali do druhého dějství dvě změny v sestavě s úmyslem oživit hru po stranách a do hry se dostala i druhá mělnická posila Tyle. Ovoce to přineslo hned v 53. minutě, kdy se podařilo Rolencovi zvýšit vedení na 2:0, když po skrumáži v soupeřově vápně nechytatelně prostřelil levačkou vše, co stálo před ním. Po těchto dvou ranách okolo poločasu se utkání již spíše jen dohrávalo. Hosté i nadále zaměstnávali obranu Vysoké rychlými kontry, ale ta si až na dvě výjimky poradila s přehledem. Těmi výjimkami byly tyto situace: V jednom případě musel zaváhání obrany řešit včasným vyběhnutím gólman Hamáček a v druhém případě rychlého útočníka hostí Hovorku dle rozhodčího zastavil Štolba "žlutým" faulem. Z následného přímého kopu ale hráči Obříství branku neohrozili. Tečku za utkáním udělal v 87. minutě Martin Skopka, který povedenou přízemní střelou zpoza vápna upravil výsledek na konečných 3:0.

 



Ohlasy k zápasu


FK Vysoká
Václav Řízek - trenér Vysoké: Z mého pohledu se jednalo o naše zasloužené vítězství - po celý zápas jsme soupeře přehrávali a ten se soustředil hlavně na bránení a pokoušel se naší branku ohrožovat rychlými kontry do otevřené obrany. Hvězdou utkání byl z mého pohledu náš Jiří Trutnovský, který branku vstřelil, v první půli hlavou nastřelil tyč, v jedné šanci ho vychytal skvěle gólman hostů a celý zápas zasměstnával svou aktivitou obranu soupeře.




Sestavy


FK Vysoká
S. Hamáček [-] - M. Štolba [-] , R. Finkous [-] (69. M. Jonáš [-] ) , M. Skopka [-] , V. Volf [-] - S. Vála [-] , M. Veselý [-] (74. A. Finkous [-] ) , J. Žaba [-] - M. Kettner [-] (46. J. Rolenc [-] ) , J. Trutnovský [-] (82. T. Vodička [-] ) , A. Fidrant [-] (46. J. Tyle [-] )

TJ Sokol Obříství
F. Král [-] - J. Hašourek [-] (73. R. Šiler [-] ) , P. Beran [-] - L. Tichota [-] (69. L. Veltruský [-] ) , L. Tichota [-] , P. Litera [-] , P. Herynk [-] , J. Bauer [-] , P. Sus [-] (82. V. Svatoň [-] ) - J. Hovorka [-] - D. Faldus [-]

ŽK: 49. M. Štolba .
Hráči zápasu: J. Trutnovský .
Místo: Vysoká. Počet diváků: 150. Rozhodčí: BLAHOUT Jiří - FUCHS Michal, DRIML Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.