Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 14:00

1.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vehlovice si ve své premiéře připsaly drtivé vítězství


Branky


0

Veškeré předpoklady smazali v sobotním odpoledni fotbalisté Vehlovic. Jejich mladý tým se lépe než soupeř vyrovnal s obrovským vedrem, které ve 14 hodin odpoledne na hřišti panovalo. Hostům tak premiéra v okresním přeboru vyšla nad všechna očekávání a zvítězili sedmibrankovým rozdílem. O 8 jejich gólů se postaralo hned 7 střelců!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal svižně. Už v 7. minutě se hosté ujali vedení. Z rychlého protiútoku se dostal k míči Pavel Procházka, který si potáhl míč mezi obránce a z vápna poslal míč k tyčce. 0:1. Domácí, trošku opařeni z gólu, se snažili vyrovnat z dlouhých nakopávaných balonů na vysokého útočníka Jandu, ovšem se zpětnými hlavičkami si dokázala obrana Vehlovic poradit. Po pauze na občerstvení vehlovičtí doslova vlétli na svého soupeře a druhý gól na sebe nenechal dlouho čekat - přesný pas od střední zálohy na výborný náběh Karla Bendy do pravé strany a následnou přihrávku proti noze uklidil Chorvát do odkryté branky. 0:2. O pár minut později si tito dva hríči své role vyměnili a Benda neměl problém skórovat hlavou po milimetrovém centru od Chorváta. 0:3. Do konce poločasu si hosté vypracovali ještě pár slibných šancí. Za zmínku stojí únik Chorváta, který ale sám před gólmanem zaváhal. Domácí si v první půli nevypracovali žádnou vážnější gólovou šanci, jen pár přímých kopů a rohů, se kterými si dobře pracující obrana Vehlovic dokázala poradit.


Do druhé půle nastoupily oba týmy beze změn a obraz hry se nezměnil. Po 10 minutách to byli totiž opět hosté, kteří udeřili - na levé straně si vyměnili míč bratři Přádové a mladší Ivo, nejlepší střelec týmu v loňské sezoně, vymíchal obranu a střelou k bližší tyči prostřelil golmana. 0:4. Od 60. minuty začali hosté prostřídávat sestavu a hned první střídání vyšlo na jedničku. Vališ po 3 minutách na hřišti utekl už unavené beřkovické obraně a zkušeně poslal míč podél brankáře. 0:5. Podobným způsobem padly i další 2 branky, kdy se prosadil kapitán Mašek a střídající Štauber. 0:7. Další možnost zvýšit náskok měl Kouba, který se postavil k nařízené penaltě, bohužel trefil jen břevno. Domácí se dočkali alespoň čestného úspěchu v 80. minutě, kdy po střele Trubičky se míč po odrazu dostal do branky. 1:7. Těsně před koncem pak dal konečnou podobu výsledku  opět po rychlém úniku Vališ, jediný dvougólový střelec utkání. Vehlovičtí tak zvítězili suverénně 1:8, naopak Dolní Beřkovice mají hodně o čem přemýšlet.



Ohlasy k zápasu



TJ Liaz Vehlovice
Marek Novák - trenér Vehlovic: Start v okresním přeboru se nám vydařil na výbornou. Jsem spokojen s týmovým výkonem, ale samozřejmě je vždy co zlepšovat. Spousta zahozených šancí by nás v jiných zápasech mohla mrzet. Důležitý je také fakt, že se o 8 branek podělilo hned 7 různých hráčů!



Sestavy


TJ Sokol Dolní Beřkovice
D. Vermach [-] - P. Patera [-] , P. Štěpánek [-] , R. Kaňka [-] (63. J. Vašíček [-] ) , J. Abrahám [-] - M. Mente [-] , M. Dvořák [-] , J. Kaňka [-] , O. Brůža [-] - T. Janda [-] , J. Trubička [-]

TJ Liaz Vehlovice
P. Marek [-] - L. Feigl [-] , J. Najman [-] , J. Mašek [-] , J. Novák [-] - I. Přáda [-] (69. V. Štauber [-] ) , V. Přáda [-] , J. Procházka [-] , P. Procházka [-] (63. P. Vihan [-] ) - K. Benda [-] (67. J. Brejša [-] ) , D. Chorvát [-] (59. J. Vališ [-] )

ŽK: 56. M. Dvořák , 61. R. Kaňka - 37. I. Přáda , 55. P. Procházka .
Hráči zápasu: K. Benda .
Místo: Dolní Beřkovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: SLAVKOVSKÝ Marian - CHLÁDEK Michal, DVOŘÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.