2:1p.
(1:0)
84. R. Pilař (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libiš doma udolala Vojkovice až na penalty


Branky


26. J. Šerák - 84. R. Pilař (vl.)
0

Velmi vyrovnaný a brankově chudý zápas viděli diváci v Libiši. Domácí ve druhém poločase neudrželi hubený náskok a pár minut před koncem inkasovali po vlastní brance střídajícího Pilaře. Bod navíc pak získali až v dodatečném penaltovém rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vojkovice na úvod letošní sezony nečekal vůbec lehký los a hned po neúspěšném výjezdu do Velkého Borku se představili na půdě dalšího silného soupeře - Libiše B. Domácí šli do utkání s dobrou náladou po hladkém vítězství v Kralupech, vrásky jim však dělaly některé absence. Ty se však v Libiši daří nahrazovat zapojováním dorostenců, s jejichž působením v B-týmu panuje veliká spokojenost.

Úvod utkání patřil jednoznačně hráčům Vojkovic, kteří drželi míč, k první šanci se ale přes pozornou obranu domácích propracovali až ve 20. minutě, kdy musel domácí podržet gólman Kratochvíl. Vzápětí se osmělili i domácí, ale Franzova střela byla v poslední chvíli zblokována na roh. Z toho už udeřilo: Žák rozehrál přesně na hlavu Ryšlavého, od níž putoval balon do břevna. Na brankové čáře se pak nejrychleji orientoval Šerák a dorazil míč do sítě. 1:0. Herně to od domácích sice nebylo ono, ale hubené vedení udrželi až do poločasu.

 

Po něm si v prvních 15 minutách domácí zkušenou přízemní hrou hlídali stav, poté však aktivita přešla opět na kopačky vojkovických, kteří využívali k přechodu do útoku zejména dlouhé nakopávané balony. Rozhodnout ale mohl Franz, to by ale z pár kroků nesměl překopnout i ochrannou síť za brankou. A tak se v závěru hosté přeci jen dočkali vyrovnání, když si prudký centr ze strany nešťastně ztečoval mimo dosah vlastního gólmana Pilař. 1:1. V nastaveném čase pak mohli hosté dokonce strhnout vedení na svou stranu, po chybě obrany Libiše ale hostující útočník zařízení těsně minul. Utkání tak skončilo remízou, a protože domácí zvládli lépe pokutové kopy, připisují si bonusový bod. Vojkovice si tak z úvodního venkovního dvojboje přivezly jediný bodík.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libiš, z.s. B
Blahoslav Urbanec - trenér Libiše B: Dnes jsme museli kvůli zranění udělat v sestavě změny a bohužel se to na hře projevilo více, než jsme doufali. Vůbec nám nevyšel úvod, kdy jsme hráli velmi zakřiknutě. Poté se to zlepšilo, vstřelili jsme gól a už to vypadalo, že dovedeme zápas k vítězství. Bohužel jsme si ale vstřelili vlastní gól a v závěru při nás stálo štěstí při šanci soupeře i při penaltovém rozstřelu. Teď jedeme na Pšovku B, kde nás nečeká nic lehkého. S 5 body po dvou kolech jsme ale velmi spokojeni.




Sestavy


TJ Sokol Libiš, z.s. B
V. Kratochvíl [-] - M. Žák [-] (61. R. Pilař [-] ) , A. Mráz [-] (77. L. Havel [-] ) , J. Šerák [-] (64. F. Míšek [-] ) , F. Šelemberk [-] , M. Šobr [-] , D. Fajt [-] , J. Franz [-] , T. Pospíšil [-] , J. Ryšlavý [-] , M. Novák [-]

SK Vojkovice
P. Heimrath [-] - M. Nečaský [-] , J. Šlampa [-] , L. Veselý [-] , L. Plicka [-] , O. Novák [-] , J. Stuchlý [-] , P. Král [-] , J. Juklíček [-] , G. Kaprál [-] , M. Mára [-]

ŽK: 51. A. Mráz , 72. J. Franz - 30. L. Plicka .
Hráči zápasu: M. Šobr - J. Juklíček .
Místo: Libiš. Počet diváků: 60. Rozhodčí: PRINC Jiří - VÁŽAN Radek, VÁŽAN Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.