2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralupy si připisují první výhru!


Branky


0

První výhra i body v sezoně putují přesně dle tipu Václava Řízka na konto FK Kralupy. Hosté přijeli opět v poslepované sestavě a v brance se objevil středopolař Cífka. Domácím se dokonce podařilo udržet čisté konto!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení

Snaha konečně (a nejlépe naplno) bodovat se projevila i v sestavě domácího celku, ve které se objevily některé změny. Například se v sestavě poprvé v sezoně objevil zkušený Šíma. Změny se týkaly i sestavy hostujícího celku, kde musel do branky při absenci Tomáše Landsmana i zaskakujícího trenéra Kaisera středopolař Cífka. Ten byl od prvních minut pod palbou střel Kralup, které ukazovaly opravdu velké odhodlání konečně uspět. Šancím ale dlouho chyběla správná koncovka, a tak byl stav až do 16. minuty hry bezbrankový. Poté se ale k rozehrávce trestného kopu postavil Zavadil a trefil se přesně. 1:0. To jako by probudilo hráče Hořína a ti kontrovali dvěma velikými příležitostmi. Ovšem nařízenou penaltu dokázal zlikvidovat brankář Šour a stejný muž si poradil i s nebezpečnou hlavičkou ve 30. minutě. A tak se z druhé branky radovaly Kralupy, jmenovitě Matějček se ve 41. minutě prosadil střelou z ostrého úhlu.    

Povedená údržba

Stav zdaleka nebyl rozhodnutý, a tak oba týmy vstoupily do druhé půle s odhodláním poprat se o dobrý konečný výsledek. Na straně Hořína šel do hry místo Olšáka teprve 15 letý útočník Maceška. Domácí ve své hře vycházeli ze zajištěné obrany a po odebrání míče se snažili hned vyrážet do brejků. Tímto způsobem si vypracovali několik slibných šancí, ovšem bez gólového efektu. Stejně tak se vedlo i Hořínu, jemuž se šance pravidelně nedařilo dotáhnout do konce a nedokázal vstřelit gól ani z mnoha rohových kopů. Kralupy tak mohou slavit první body v soutěži, které je okamžitě vyhouply na 14. místo tabulky. Hořín zůstává pevně usazen v klidném středu s 10 body.



Ohlasy k zápasu


FK Kralupy 1901
Luboš Černý - předseda Kralup: Jednalo se o velice těžké utkání, které jsme myslím až na pár chyb zvládli. Všichni hráči předvedli bojovný výkon a pro výsledek udělali maximum. Doufáme, že nás první výhra v sezoně nakopne k lepším výsledkům a k posunutí do středu tabulky. Nerad hodnotím jednotlivce, ale tentokrát musím vyzvednout brankáře Vencu Šoura, který chytil penaltu a v utkání nás několikrát podržel a Kubu Poláka, který na pozici útočníka předvedl velmi dobrý a bojovný výkon.




Sestavy


FK Kralupy 1901
V. Šour [-] - J. Šíma [-] , M. Řenč [-] , M. Beneš [-] (80. R. Kinter [-] ) , L. Černý [-] - P. Hrachovec [-] , J. Zavadil [-] (71. M. Kefurt [-] ) , R. Polák [-] (60. P. Vokoun [-] ) , J. Matějček [-] - M. Pešek [-] (66. M. Topor [-] ) , J. Polák [-] -

AFK Hořín
Z. Cífka [-] - J. Kettner [-] , P. Landsman [-] , J. Rulec [-] , R. Rulec [-] , F. Pastir [-] - J. Olšák [-] (46. J. Maceška [-] ) , M. Holoubek [-] , Z. Loužecký [-] - V. Žídek [-] , R. Polanský [-]

ŽK: 29. P. Hrachovec , 62. J. Zavadil .
Hráči zápasu: V. Šour , J. Polák .
Místo: V Olších. Počet diváků: 60. Rozhodčí: BLAHOUT Jiří - DRIML Petr, FUCHS Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.