Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

11.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolan v derby přejely Kralupy


Branky


0

Překvapivě jednoznačný výsledek přineslo velké derby mezi Dolany a sousedními Kralupy. Před výbornou diváckou kulisou domácí rozdrtili hosty rozdílem pěti branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Živelný fotbal z obou stran

V rozdílném rozpoložení nastupovaly oba týmy k zápasu. Zatímco Dolany v minulém kole překvapivě padly ve Veltrusech, hosté se naopak chytili úspěšnými výsledky zejména na domácím hřišti. Hrál se od začátku rychlý fotbal, ve kterém byly domácí Dolany fotbalové směrem dopředu, ale také jsme otevíraly okénka vzadu, čehož hosté s radostí využívali. Úvodní gól tak mohly dát oba týmy, ale podařilo se až v 17. minutě domácím. David Svoboda zachytil míč uprostřed hřiště a posunul kolmou přihrávkou na Vondru, který otevřel skóre. 1:0. Tento gól rozhodně neznamenal uklidnění hry, Dolany si vytvořily další dvě šance, ale kontrovat mohly i Kralupy dorážkou z malého vápna. Druhý gól tak vstřelil opět domácí celek - ten předvedl rychlou akci, při které se po sérii vtipných narážeček trefil po zemi k levé tyči Ondřej Morávek. 2:0. Po tomto zásahu z 25. minuty začali hosté ovládat střed pole a vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat - hned o 3 minuty později si centrovaný míč našel Topor a hlavou snížil. 2:1. V těchto chvílích hosté sahali po vyrovnání, měli spoustu odražených míčů a dostávali domácí pod tlak. Ten byl ale ukončen velikou chybou - výkop gólmana Mareše nedokázal stoper Kralup odvrátit a Vondra se řítil sám na branku. Šour sice fantasticky zasáhl, ale dobíhající Špička už uklidil míč do brány. 3:1. To byl také konečný stav prvního poločasu.  

Góly střílí už pouze Dolany

I ve druhém poločase panovala na hřišti výborná atmosféra, o kterou se starali zejména hostující FANATICS, kteří hráčům přichystali na poměry okresního přeboru až neuvěřitelnou atmosféru. První dvě šance druhé půle si pak vytvořili hosté, ale první dokázala uhasit obrana a při druhé vytáhl exkluzivní zákrok Mareš. A tak se radovaly opět Dolany po pěkné souhře a zakončení Špičky. 4:1. Poté se na hřišti začalo přiostřovat, ale ofenzivnímu fotbalu rozhodně konec nebyl. Na domácí straně za již překonaného brankáře zaskočil obránce Těšík, na druhé straně se zase k neuvěřitelnému sprintu přes půl hřiště nadechnul Halík, kterého našel svou přihrávkou David Svoboda. Tento únik skončil gólem svátečního střelce. 5:1. Kralupští hráči už tušili, že je zápas ztracen, ale nepolevovali v nasazení a hráli až do závěrečného hvizdu. Nebylo jim ale přáno, a tak i poslední gól vstřelily Dolany. V 88. minutě se prosadil David Svoboda, který tak korunoval svůj velmi dobrý výkon.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolany
Lukáš Moravec - vedoucí mužstva: Veltrusy jsou odpuštěny, ale fanoušci si přejí více takových výkonů a zápasů. Porážka se odpustit dá, přístup a výkon v zápase a k zápasu už je něco, co musí každý vědět. Dnes jsme vyhráli jako tým. A i když je ke Kralupům výsledek krutý, výhru jsme si zasloužili víc. Smekám klobouk před hostujícími fanoušky, kteří dorazili ve velikém počtu a byli dvanáctým hráčem Kralup.

FK Kralupy 1901
Luboš Černý - předseda: Bohužel jsme utkání nezvládli herně ani výsledkově. To samé se pak dá říct o rozhodčích, kteří zápas zbytečně vyostřili a s jejichž výkonem nebyla spokojena ani jedna strana. Domácí si šli za vítězstvím více a i zaslouženě vyhráli, ale skóre bohužel narostlo do hrozivého stavu, který absolutně neodpovídal hře. Nepohlídali jsme si domácí trojici Vondra, Špička a Tlustý, i když jsme se o tom bavili 14 dní dopředu. Tito tři řídili hru a porazili nás v podstatě sami. Pozitivní na tomto derby je snad jen to, že jsme nepřestali hrát a i za stavu 5:1 pro domácí jsme se snažili s výsledkem něco udělat a stále jsme se snažili vstřelil branku. Velké poděkování a ještě větší omluva patří našim FANATICS, kteří vycestovali na zápas v hojném počtu a byli více než 12. hráčem po celé utkání a i když se nám nedařilo, tak nepřestávali fandit.



Sestavy


TJ Sokol Dolany
P. Mareš [-] - T. Svoboda [-] , R. Hulínský [-] , P. Halík [-] , J. Těšík [-] - P. Špička [-] , L. Tlustý [-] (87. M. Semerád [-] ) , D. Svoboda [-] , O. Morávek [-] , P. Holeček [-] (66. F. Lejsek [-] ) - J. Vondra [-]

FK Kralupy 1901
V. Šour [-] - M. Pešek [-] , M. Pexa [-] , L. Černý [-] , M. Řenč [-] - J. Zavadil [-] , J. Šíma [-] (66. P. Vokoun [-] ) , R. Polák [-] , J. Polák [-] - J. Matějček [-] , M. Topor [-] (46. A. Vokoun [-] ) -

ŽK: 16. P. Halík , 36. T. Svoboda , 43. L. Tlustý , 63. J. Vondra , 78. F. Lejsek - 4. J. Matějček , 43. M. Řenč , 49. R. Polák , 70. J. Polák , 70. M. Pešek .
Místo: Dolany. Počet diváků: 210. Rozhodčí: Šťastný Pavel - DVOŘÁK Martin, JAHODA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.