0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záchranářský souboj zvládly Horní Počaply


Branky


0

Veledůležitý zápas se odehrál v Kralupech nad Vltavou, kam přivítaly Horní Počaply. Ty se vítězstvím dotáhly na jediný bod za svého soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté jdou do vedení

Po minulém zápase ve Mšeně, kam přijely Kralupy takřka s kompletním B-týmem, se domácí soustředili na důležitý zápas proti svému konkurentovi v boji o záchranu. Horní Počaply se totiž po dlouhém bodovém půstu zvedají a v minulém kole doslova rozdrtily Veltrusy. Zajímavou rošádu jsme mohli sledovat v hostující brance, do níž se postavil Šmejkal a Bánovčin, který odchytal minulý zápas, se postavil na hrot útoku. Hosté vstoupili do zápasu pravou nohou a zachytili úvod mnohem lépe než jejich soupeř. Počaply byly aktivní a odměnou jim byl rychlý gól - už ve 13. minutě se ze standardní situace chytře prosadil hostující kapitán Dohnal. 0:1. Do konce poločasu se hra vyrovnala a domácí si dokonce vytvořili jednu výbornou šanci k vyrovnání skóre. Brankář Šmejkal se ale vytasil se skvělým zákrokem. V závěru poločasu pak kralupský Zavadil předvedl nedisciplinovanost, která je pro zápasy Kralup v tomto ročníku typická. V souboji se nechal vyprovokovat, následně vrazil do svého soupeře a byl vyloučen.

 

Domácí dohrávají v deseti

Tato situace ze závěru poločasu velmi poznamenala další vývoj utkání a oslabila snahu Kralup o vyrovnání. I přesto se ale na hřiště dostal další útočník v domácím dresu - disciplinární hříšník z minulého domácího utkání Růžička. Nic ale nebylo platné a v 53. minutě hosté svůj náskok zdvojnásobili. Postaral se o to Hanuš svou přesně mířenou hlavičkou. Snaha domácího celku byla patrná a i v početním znevýhodnění si dokázal vytvořit tlak, obrana hostů dirigovaná Dohnalem ale byla bezchybná a větší ohrožení Šmejkalovy branky už nedopustila. Horní Počaply si tak připisují první body z venkovního hřiště a do zimní pauzy půjdou s alespoň teoretickou nadějí na záchranu.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Horní Počaply
Lukáš Rejman - hráč: Tři body jsme si dnes podle mého názoru zasloužili - a to zejména za skvěle fungující obranu a velikou bojovnost.



Sestavy


FK Kralupy 1901
V. Šour [-] - P. Pešek [-] , M. Pešek [-] , M. Řenč [-] , J. Šíma [-] - J. Polák [-] , J. Zavadil [-] , A. Vokoun [-] , R. Polák [-] (63. P. Vokoun [-] ) - J. Matějček [-] , M. Topor [-] (46. V. Růžička [-] )

TJ Sokol Horní Počaply
M. Šmejkal [-] - L. Sukup [-] , O. Kabát [-] , J. Vrňák [-] , P. Dohnal [-] - M. Hanuš [-] , S. Grohman [-] , B. Fikart [-] , J. Žídek [-] - P. Bánovčin [-] (89. J. Plíhal [-] ) , J. Petera [-] (83. M. Dohnal [-] )

ŽK: 38. J. Polák , 90. P. Pešek - 87. B. Fikart . ČK: 42. J. Zavadil .
Místo: V Olších. Počet diváků: 70. Rozhodčí: HAMPL Miroslav - ŠTOLBA Martin, DUDOK Luděk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.