Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2022 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov nezastavil ani Hamry B


Branky


19

Fotbalisté Jimramova si připsali proti Hamrům B další domácí výhru

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jimramov ovládl první půli

V 5.kole přivítali domácí na svém hřišti za ideálního počasí béčko Hamrů, což je soupeř na kterého se jim většinou nedaří. Domácí se s tím chtěli poprat a od počátku utkání diktovali tempo hry. Pomohla jim už 5.minuta, kdy ostrý centr Borovského z rohového kopu napálil nekrytý Dostál do spodní strany břevna a míč se za pomoci brankáře Ptáčka dostal do sítě – 1 : 0. Domácí zvyšovali tlak a zvláště pravá strana Petr Sedlák, Dostál, Borovský jasně přehrávala levou stranu hostí. V 17.minutě při presu Zbytovského chybně rozehrál stoper Sláma a Zbytovský se zmocnil míče a z první našel napravo Borovského a ten bombou k pravé tyči skóroval. Hosté spoléhali v brajcích jindy produktivní duo Filippi , Danko, ale to se proti domácí obraně výborně organizované Pavlem Sedlákem neprosadilo. Ve 34.minutě po kombinaci Čupr Peňáz se Peňáz obtočil kolem stopera hostí a s přehledem zakončil k pravé tyči. Ve 40.minutě padla nejhezčí branka utkání, kdy si Peňáz navedl míč zleva do středu a z 22ti metrů střelou na dlouhou tyč nedal Ptáčkovi šanci a tak poločas skončil nečekaně, ale zaslouženě 4 : 0.

Hosté pouze snížili

Ve 2.poločase se obraz hry změnil, hosté přešli na 3 – 5 – 2, získali převahu ve středu hřiště a začali domácí přehrávat, ale hlavně kanonýr Filippi měl tentokrát vychýlenou mušku. V 60.minutě však přece jen hosté domácí obranu rozebrali a Danko pohodlně snížil na  4: 1. V dalším průběhu měli hosté převahu, ale domácí obrana odolávala a několikrát je podržel Hlaváč v brance. Domácí hrozili brejky do otevřené obrany hostí, ale nejlepší hráč hostí brankář Ptáček jim skórovat nedovolil, a tak utkání dvou rozdílných poločasů skončilo zaslouženou výhrou domácích a tak početná divácká návštěva odcházela spokojená. V příštím kole zajíždí Jimramov k velmi těžkému utkání do Křoví, kde se uvidí jak na tom po herní stránce je.



Ohlasy k zápasu


Na kladiva dlouhodobě moc neumíme, ale dnes jsme je první poločas přehráli jak ještě nikdy. A bylo to nejen jejich slabším výkonem, ale hlavně naší opravdu kvalitní hrou. Dovolím si tvrdit, že v první půli se bylo z naší strany fakt na co dívat a fotbal, ne kopaná, musela bavit a vedení 4:0 odpovídalo dění na hřišti. Po přestávce jsme bohužel až moc ubrali a už to taková zábava nebyla. Nutno podotknout, že k tomu přispěl zlepšený výkon hostů. Ale budu se opakovat, nebuďme nenažraní, loni touhle dobou jsme byli v těžkejch sračkách a dneska se fotbalem zase bavíme. A nejvíc mě na tom těší, že je to podložený poctivou prací, každej trénink 10 a víc hráčů, v zápasech všichni jezdí po prdeli...no dobrý trochu jsem zjihnul, sorry (smích) , každopádně si to sedá, co by za to dali na tř. milady horákové 1066/98, 170 82 praha - Letná (smích) , sportu zdar, vesnické čutané zvlášť a DYCKY JIMRAMOV




Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Sedlák [-] , T. Gregor [-] (74. J. Sedlák [-] ) , Z. Novotný [-] , P. Sedlák [-] (56. O. Černý [-] ) - L. Zbytovský [-] , M. Čupr [-] , V. Dostál [-] , V. Peňáz [-] - O. Nyshkur [-] , P. Borovský [-] (49. K. Šenkýř [-] )

FC Hamry nad Sázavou B
M. Ptáček [-] - P. Vašek [-] (46. I. Vashkeba [-] ) , J. Sláma [-] , F. Chlubna [-] , V. Kříž [-] (66. M. Poul [-] ) - K. Tesař [-] , L. Sýs [-] , J. Zábranský [-] (60. P. Špinar [-] ) , J. Miklík [-] - P. Danko [-] , L. Filippi [-]

ŽK: 70. O. Nyshkur , 70. O. Černý , 80. V. Dostál - 70. V. Kříž .
Hráči zápasu: V. Peňáz - L. Filippi .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: MINYU Ivan - PAJKR Jaroslav (N), PINKAVA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Zde to vidím na vyrovnanou partii nebo těsné vítezství hostů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Jan Dolníček
Tip experta: výhra hostů

V tomto zápase tipuji těsné víťezství Hamrů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích