Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2022 15:30

1.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov zvládl dohrávku v Ujčově


14

Fotbalisté Jimramova dokázali zvítězit na hřišti Ujčova 4:1 a vrátili se na třetí příčku tabulky 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

V dohrávce l. kola se ve středu potkala dvě mužstva, která o víkendu na hřištích soupeřů obě nastřílela 5 branek, ale Ujčov za to bral aspoň bod, ale Jimramov vyšel naprázdno. V úvodu začali lépe domácí, důsledně bránili a nakopávali dlouhé míče na Mitáše a Dvořáčka a hosté s tím měli problémy. V 6.minutě zatáhl Mitáš míč po pravé straně, prudce přihrál na malé vápno Dvořáčkovi a ten bombou z první otevřel skóre utkání. Ve 13.minutě zahrávali domácí standartku z levé strany, ale Černý byl u pravé tyče pozorný. Po čtvrthodině se do hry postupně dostávali hosté, získali převahu ve středu hřiště a v 18.minutě Dvořák trefil břevno. Ve 23.minutě po nedůrazně odvráceném rohu si našel na šestnáctce míč nekrytý Nyshkur a tečovanou střelou z těžké pozice vyrovnal. Ve 29.minutě utekl po pravé straně do vápna Zbytovský, zasekávačkou se zbavil obránce a podél brankáře zkušeně skóroval 1 : 2. Ve zbytku poločasu se střídaly útočné akce na obou stranách, ale branka již nepadla a tak po vyrovnaném poločase těsně vedli hosté.

Hosté ještě skóre navýšili

O výsledku utkání se definitivně rozhodlo v úvodní čtvrthodině druhé půle, za osm minut předvedli hosté tři hrubé chyby v rozehrávce na pravé straně obrany, ale domácím to prostě zatím na podzim nelepí a tak je nepotrestali. V 55.minutě domácí faulovali metr před šestnáctkou Gregora. Následoval volný přímý kop, ke kterému se postavil kapitán Dvořák a svojí levačkou přes zeď neomylně vymetl levou šibenici Burešovy branky. V57. minutě chybovali domácí v rozehrávce ve středu hřiště a Nyshkur svůj únik s jistotou proměnil, když Bureše po zemi prostřelil a o utkání bylo prakticky rozhodnuto. Hosté prostřídali, poslali na hřiště dlouholetou zkušenost, a utkání zkušeně dohráli. Domácí se snažili o změnu skóre, ale bylo z toho pouze břevno a tyč, což jen dokazuje nepohodu, ve které nyní jsou, ale svým výkonem určitě nepatří na chvost tabulky. Jistě již brzy přijde první výhra a mužstvo se nastartuje a naváže na jarní jízdu, Utkání se hrálo důrazně, ale oboustranně slušně k čemuž přispěl i způsob řízení přesného rozhodčího Budína. V neděli hrají obě mužstva doma, Ujčov přivítá nováčka z Rudolce a domácí tradičního soupeře z blízkého Pohledce a oba středeční soupeři jistě budou chtít bodovat.



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Jančík Oskar, vedoucí: Zápasy proti Jimramovu jsou vždy férové a kvalitní bitvy v rámci sportovního soupeření a navíc s Bojda Boys máme stoleté přátelství. Nebylo tomu jinak ani tentokrát. Navíc Bojdův rozkaz zněl jasně! Doufám že nebudu muset po podzimu do Jimramova na plachetnici... Zápas jako takový pro nás začal skvěle a prvních 15minut se zdálo že se vrací nějaká herní pohoda a že konečně zabereme. Jenže ouha... A teď je třeba si nalít čistého vína. Jsem přesvědčen že proti většině soupeřů z trojky bychom bez bodů neodešli jenže Bojda mašina šlape a famózní podzimní jízda jen dokazuje že mají pohodu a rozumí si na hřišti. Udělali jsme opět celkem dost chyb a vzadu byl nedůraz který jen potvrzuje naši herní nepohodu. Přesto dopředu to celkem šlo a nebýt dvou smolných střel do brankové konstrukce,mohlo být o zápletku postaráno. Ale jak jsem již psal Bojda Boys odváží výhru zcela zaslouženě. Po zápase bylo v kabině celkem smutno a tak naším hlavním úkolem teď bude psychologie a vyčistit bordel z hlav. Udělal jsem velkou tlustou čáru a jedeme od znovu. Víme co je třeba zlepšit a změnit a musíme si za tím jít. DYCKY JIMRAMOV UJČOV PITCHO

TJ Sokol Jimramov
Borovský Pavel, trenér: Nemám do toho ostatním mančaftům co kecat, ale u Ujčova udělám výjimku. Známe se s borcama několik století a myslím, že s nima mám trošku jinej vztah než s ostatníma. Předně určitě nepatří v tabulce tam kde teď jsou. My byli v podobnejch sračkách loni a věřte Oskimu cesta vede přes poctivou práci. Dal jsem jim jasnej úkol, po podzimu budou mít 10 bodů jinak dluží flašku s 13 plachtama, litrovou samozřejmě (smích )...Teď k zápasu, první půle byla vyrovnaná a i když jsme vedli, tak v kabině bylo díky dvojici Bojda a Pagi poměrně hlučno, hráli jsme hrozně. Zejména inženýr Žaba si vzal naše slova k srdci a během osmi minut namazal domácím do tří šancí (smích ). Ale pak zafungovalo. že když ti nejde pomož si standardkou a Dvořka uklidil pavučiny fakt dokonale. Hned nato Ševčenko zkušeně zakončil brejk, my se konečně uklidnili a zbytek zápasu kontrolovali. Musím však říct, že Oskar boys makali až do poslední minuty a nic nezabalili. Doufám, že zaberou v neděli s Rudolcem, my si smlsneme na Pohledci:-)). Sportu zdar, vesnické čutané zvlášť, DYCKY JIMRAMOV a UJČOV PITCHO!!!



Sestavy


SK Ujčov
F. Bureš [-] - J. Štourač [-] , P. Kuda [-] (56. P. Němec [-] ) , M. Loukota [-] (75. J. Večeřa [-] ) , M. Dvořáček [-] (69. R. Čuhel [-] ) , V. Šikula [-] , P. Mitáš [-] (69. P. Ryba [-] ) , P. Mitáš [-] , Z. Josífek [-] , O. Jančík [-] , P. Mareš [-]

TJ Sokol Jimramov
O. Černý [-] - Z. Novotný [-] , T. Gregor [-] , V. Dostál [-] (75. P. Sedlák [-] ) , P. Sedlák [-] - M. Čupr [-] , K. Šenkýř [-] (56. P. Borovský [-] ) , M. Dvořák [-] , L. Zbytovský [-] , V. Peňáz [-] - O. Nyshkur [-] (66. A. Hlaváč [-] )

Počet diváků: 77. Rozhodčí: BUDÍN Jan - HANÁK Jiří (N), PAJKR Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Jimramov měl velmi dobré jaro a ydrápal se že sestupových vod, ale v derby s Ujčovem zůstanou body doma.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza