Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studenec zvítězil nad Šebkovicemi B


Branky


12

Fotbalisté Studence si připsali proti Šebkovicím B domácí výhru v poměru 4:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

V 10. minutě přišla první větší šance hostů. Po zbytečném faulu na polovině hřiště zahrávali hosté trestný kop, míč ve velkém vápně tečovalo několik hráčů a Ryvola protlačil míč do sítě - 0:1. V 17. minutě Strnad šel sám na brankáře, obstřelil ho, ale branku netrefil. To stejné si zopakoval ve 21. minutě. Ve 24. minutě přišla další šance Jiřího Strnada, bez zužitkování. Ve 27. minutě Kučerňák přihrál do velkého vápna hostů míč, který Kryštof podběhl, ten spadl na hráče hostů a skončil v jejich sítí - 1:1. Ve 31. minutě trestný kop z 30-ti metrů domácí brankař vyrazil, dorážku útočníka ale chytil. Ve 33. minutě neskutečný závar před bránou hostí, kteří se dokázali ubránit. Ve 43. minutě se situace  opakovala a opět bez gólu.

Domácí rozhodli ve druhé půli

V 54. minutě hosté zahrávali roh, následovalo nedorozumění mezi brankářem a obranou, situaci využil Rybka - 1:2. V 60. minutě dlouhý centr na pravou stranu, Turoň stačil od praporku odcentrovat, následovala chyba brankáře, který míč propustil. Skákavý míč skončil na tyči a odražený dorazil Karel Mrňa akrobatickým způsobem - 2:2. V 63. minutě zahrávaný trestný kop z levé strany. Odražený centr se dostal ke Strnadovi, následovalo několik kliček v šestnátce, střela z 10-ti metrů rozvlnila síť - 3:2. Rozhodnutí padlo v 72. minutě , kdy Mrňa propálil brankáře - 4:2. 



Sestavy


TJ Sokol Studenec
M. Dufek [-] - J. Januška [-] (65. M. Chalupa [-] ) , J. Nováček [-] , F. Hájek [-] , J. Melkes [-] , R. Kryštof [-] (49. T. Nejedlý [-] ) , K. Mrňa [-] , J. Strnad [-] (81. A. Štěpánek [-] ) , V. Kučerňák [-] , R. Turoň [-] , R. Mezlík [-]

TJ Sokol Šebkovice B
F. Brada [-] - L. Ryvola [-] , D. Volf [-] (61. T. Bílek [-] ) , M. Rybka [-] , M. Uhlíř [-] , D. Kašpárek [-] (86. V. Němec [-] ) , J. Hobza [-] , J. Cienciala [-] (54. J. Krejča [-] ) , P. Kotačka [-] , R. Svoboda [-] , S. Zikmund [-]

ŽK: 9. J. Januška , 85. V. Kučerňák - 44. J. Hobza .
Hráči zápasu: K. Mrňa - M. Rybka .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - TUROŇ Rudolf (N), ŘÍHA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Studenec doma zvítězí. Šebkovice venku zas tak silné nejsou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích