2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2022 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předín přehrál Mohelno v zápase o první místo


Branky


7. V. Vídenský , 58. V. Báňa (p.)
13

Fotbalisté Předína si připsali ve šlágru kola proti Mohelnu další výhru a zůstali na čele tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

Šlágr kola byl už od začátku velmi důrazný a oba týmy chtěli ukázat co v nich je. Dohrávali všechny osobní souboje a nikdo nikomu nenechal nic zadarmo. Nerozhodný stav utkání nevydržel moc dlouho. Už v 7. minutě se odrazil míč k Vídenskému, který z 25 metrů vymetl pravou šibenici, hostující Světlík se stihl jen podívat a domácí slavili. Domácí si vypracovali ještě několik šancí, ze kterých na obou lavičkách tekly nervy. Také hosté si vypracovali několik slibných akcí, ale domácí obrana jim nedovolila dostat míč za záda Frence. Ve 35. minutě mohlo dojít ke změně skóre díky nařízeném pokutovém kopu po faulu na Hekrleho, ale domácímu Dvořákovi vytáhl míč na tyč nachystaný Světlík. Ke konci poločasu hosté zabrali a vytvořili trochu zmatku v domácí obraně, ale nic se neuchytilo.


Domácí ještě skóre navýšili

Ve druhé půli se dostávali hosté do útoku více díky vyhraným hlavičkovým soubojům Sladkého. I to ale domácí zvládli odvrátit. V 58. minutě hosté opět faulovali ve vápně a byl nařízen další pokutový kop, ke kterému se tentokrát postavil Báňa. I když hostující Světlík opět vystihnul stranu na míč těsně nedosáhl a domácí slavili navýšení skóre. Zápas dále pokračoval ve tvrdém a rychlém tempu a šance se objevovaly na obou stranách. Největší šanci však měli až v samém konci zápasu hosté, kdy po špatné komunikaci v domácí obraně jen těsně před brankovou čarou vykopával míč Šindelář Marek.



Ohlasy k zápasu


Předín
Vídeňský Vojtěch, hráč: Jsem rád že se mi podařilo strhnout vedení na naši stranu v samotném úvodu utkání. Oba týmy ale zaslouží pochvalu za odvedený výkon.




Sestavy


Předín
P. Frenc [-] - M. Šindelář [-] , F. Dvořák [-] (79. D. Babor [-] ) , P. Machovec [-] , R. Michálek [-] , V. Kos [-] (71. K. Babor [-] ) , O. Vrbka [-] , V. Vídenský [-] (85. E. Driml [-] ) , V. Báňa [-] , P. Šindelář [-] , V. Hekrle [-]

TJ Mohelno
J. Světlík [-] - M. Dvořák [-] , M. Kopeček [-] (79. V. Pelán [-] ) , F. Meluzín [-] , M. Ondráček [-] - F. Staněk [-] (66. R. Hošek [-] ) , F. Žák [-] , P. Šanda [-] , P. Jeřábek [-] - T. Jeřábek [-] (37. J. Sladký [-] ) , Z. Hrubeš [-] -

ŽK: 29. R. Michálek - 22. Z. Hrubeš , 33. F. Žák , 35. F. Staněk , 39. F. Meluzín , 57. M. Dvořák .
Hráči zápasu: P. Frenc - F. Meluzín .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SYROVÝ Ondřej - VELC Štěpán, VELEBA Dominik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Tady není o čem. Předín prostě v této soutěži nepotká soupeře. Výhra domácích.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů